Ziarul Unirea

Mandat de ARESTARE preventivă pentru 30 de zile pentru Valer STANCU, presupusul autor al CRIMEI de la SEBEȘ

Mandat de ARESTARE preventivă pentru 30 de zile pentru Valer STANCU, presupusul autor al CRIMEI de la SEBEȘ.

Tribunalul Alba a admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba și a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru Valer Stancu, bărbatul din Pianu care a înjunghiat un tânar de 32 de ani la Sebeș, în plină stradă, în fața barului Fresko Caffe.

ELIT

În fapt, s-a reținut că, la data de 16.05.2018, în jurul orelor 12,00, între victimă B.A.I. și inculpatul STANCU VALER, care s-au întâlnit întâmplător în parcarea special amenajată a unui local din municipiul Sebeș, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia inculpatul a lovit victima cu un cuțit, cauzându-i o leziune traumatică (plagă tăiată – înțepată toracică, cu lezarea cordului) care i-a cauzat decesul.

Citește și: FOTO/ UPDATE/ CRIMĂ LA SEBEȘ: Un bărbat de 32 de ani ÎNJUNGHIAT MORTAL în plină stradă. Atacatorul s-a predat poliției după trei ore de la producerea incidentului

Soluția pe scurt: Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă: În baza art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Stancu Valer, … pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17 mai 2018 până la data de 15 iunie 2018.

În baza art.275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare . Pronunţată în camera de consiliu, azi, 17 mai 2018, ora 14:00. Judecător de drepturi şi libertăţi,

Citește și: Cine este tânărul înjunghiat mortal pe terasa unui local din Sebeş. Adrian Ilie Bercuciu este tânărul mort în tragedia de la Sebeș, de miercuri. Acesta avea 32 de ani, era din Pianu şi era căsătorit de doar 10 zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Nelutu l. 18 mai 2018 at 6:43

Nu se menționează religia . Ce confesiune religioasă avea ? Ar trebuii sa se menționeze ca era ortodox . 98% din puscariesi sunt ortodocși. Asta e ..

Codru 18 mai 2018 at 8:38

Sa nu ne hulim strămosii avand in vedere ca pana la aproximativ anii 1800 toti romanii au fost ortodoxi… si in nici un fel sectari!
Doamne ajuta!

Mihaela 18 mai 2018 at 8:47

Ce relevanță are???

Codru 18 mai 2018 at 8:49

Ca sa fim consecvenți in gândire trebuie spus ce scrie in articol ca e presupus autor asa cum ati afirmat si in postarea anterioara despre olandezul violator ca inca este retinut pentru cercetari

codru 18 mai 2018 at 13:20

La întrebarea Ce relevanță are? și mă gândesc că era vorba de credință, eu zic că are o mare relevanță:
1. Poporul român nu a fost un popor mare dar deși a fost vârât pe linia întâi în cele 2 războaie mondiale făcute de mai marii Europei, războaiele cu otomanii, bătaia de joc a ungurilor și austriecilor asupra românilor din Transilvania, …, datorită continuării credinței adevărate lăsate de Isus Hristos a răzbit prin vremi;
2. Popoarele și neamurile de oameni, păcătoșii și copiii lor care nu duc credința adevărată se pierd, dispar cu vremea. Exemplu cel mai concludent relatat de Biblie este pieirea a 7 neamuri, popoare din Palestina și luarea teritoriului de către poporul ales care și acest popor ales când nu a mai ascultat de poruncile lui Dumnezeu a fost înstrăinat, batjocorit de către celelalte popoare și urmare a suferințelor venite peste ei, a batjocorii se întorceau la poruncile lui Dumnezeu iar milostivul Dumnezeu plin de mila, dragoste și ținând cont de promisiunile făcute drepților srămoșilor lor îi ierta, reabilita și iar se repeta istoria când le mergea bine, stomacele umplute uitau pe Dumnezeu și urmau dumnezeii neamurilor, pe idoli. E plină Biblia de relatări, de astfel de fapte și de motive când unele popoare luau locul la altele deși erau mai neînsemnate și mai nedotate militar dar dacă Dumnezeu așa hotăra având în vedere credința lor așa se împlinea.
În ce mă privește cu intervențiile mele câteodată, Doamne ferește nu vreau să jignesc, să duc în eroare pe nimeni, că așa cum spune Biblia toți avem chipul lui Dumnezeu și trebuie să avem dragoste unii față de alții iar pentru acel om care-i duce în eroare pe alții era mai bine să nu se fi născut sau mai bine să-și lege o piatră de moară de gât și să se arunce în apă dar pe cât am cunoștință vreau să trăim în adevăr. Și deocamdată avem dreptul să ne exprimăm
Doamne ajută!

ZAU 18 mai 2018 at 14:20

Du-te-n codru cu basmele tale biblice .In numele credinței s-au făcut și se fac cele mai odioase crime.Indoctrinati și îndobitociți fără ratiune

nedumeritul 18 mai 2018 at 15:52

@codru
,,Și deocamdată avem dreptul să ne exprimăm,,. Desigur exista acest drept de exprimare, dar nu chiar oricum. Sobrietatea, smerenia si buna credinta ar trebui sa ne insoteasca de fiecare data in exprimarea noastra.

Comentariile sunt oprite