Rămâi conectat

Ştirea zilei

Curg mesajele de condoleanţe pentru Adiță, tânărul înjunghiat în plină stradă la Sebeș: “Cu plecarea ta am pierdut tot…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine este tânărul înjunghiat mortal pe terasa unui local din Sebeş. Adrian Ilie Bercuciu este tânărul mort în tragedia de la Sebeș, de miercuri. Acesta avea 32 de ani, era din Pianu şi era căsătorit de doar 10 zile.

Tânărul a murit la puţin timp după ce a fost înjunghiat în zona inimii cu un cuţit. A lucrat în trecut ca şi bodyguard şi avea o constituţie corporală foarte bine făcută.

Adiță, cum îi spuneau familia și prietenii s-a căsătorit în 6 mai 2018. Se pare că între acesta şi agresor a avut loc un conflict spontan provocat de neînţelegeri mai vechi dintre cei doi. Agresorul l-a înjunghiat după care s-a făcut nevăzut. Bărbatul de 37 de ani s-a predat după aproximativ trei ore la Poliţia municipiului Alba Iulia, unde a fost audiat până în cursul serii.

Bărbatul acuzat de omor a fost reţinut, iar joi urmează să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile. Agresiunea a avut loc în jurul orei 12:30, pe terasa unui local de pe strada Dorin Pavel din Sebeş. Personalul medical ajuns la faţa locului nu i-a mai putut salva viaţa.

Familia și prietenii lui nu-şi stăpânesc lacrimile şi trimit in continuu mesaje de condoleanţe pe profilul acestuia de facebook. Cel mai sfâșietor este mesajul tinerei sale soții, Ana: “Cu plecarea ta am pierdut tot…te rog să mă iei la tine, soțul meu drag…”

„Frățiorul meu drag, ai plecat dintre noi mult prea repede, de ce fratelo?? Ai lăsat atâția prieteni cu inima frântă, familia, ai lăsat pe scumpa ta soție Ana singură acum când erați cel mai fericit cuplu…de ce ne-ai părăsit frățiorul meu?? De ce ??? Nu te voi uita niciodată!! Întotdeauna vei fi în sufletul meu…Dumnezeu să te odihnească și de-acolo de sus să ai grijă de Ana!!! Rămas bun Adyță fratele meu!!!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost pentru mine frate, prieten și cumnat…Nu te vom uita niciodată!”

„Un suflet curat, un munte de optimism, o speranță…care s-a stins când abia a ÎNCEPUT să se bucure de viața în doi! Aș vrea ca tot ce se întâmplă acum să fie un vis urât… Anaaaa, Dumnezeu să te întărească și să-ți dea putere!”

„Sincere condoleanțe, Ana! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

„Dumnezeu să-ți dea putere să treci peste această durere și pierdere…Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște!”

Citește și: Crimă la Sebeș

„Offf copil frumos să îți dea Dumnezeu multă putere psihică și sufletească și odihnă veșnică lui Adiță! Suntem șocați toți și peste hotare.”

„E foarte dureros ce s-a întâmplat, doar bunul Dumnezeu știe de ce s-a întâmplat așa și tot el îți va da putere să treci peste acest necaz. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar ție să îți dea alinare să poți trece peste această grea încercare. Te rog să ai grijă de tine și să fi cât poți de tare!”

„Condoleanțe și Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar ție Ana draga mea, multă multă putere! Fii tare, iar el va avea grijă de tine de acolo de sus! Te îmbrățișez!”

„E greu… toate cuvintele sunt de prisos… În inima ta numai tu și Dumnezeu știți ce e… Dar trebuie să ai încredere în Dumnezeu! Domnul să îl ia în împărăția lui și pe tine Ana să te projeze să treci peste toate!”

„Sincere condoleanțe! O durere mare este în sufletul tău și nimeni nu o va putea lua Dumnezeu să te întărească și să te păzească că de acolo de sus te va veghea mereu Ana dragă!”

„Prieten!!! Frate drag, nu pot crede că ai plecat de lângă noi… Cu lacrimi în ochi îți scriu acest mesaj… Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus !!!”

„Doamne!!! Câtă durere, ce despărțire urâtă și grea! Dumnezeu să îi ierte sufletul, iar familia să o întărească!!! Este greu, dar soțul tău te veghează de acolo de Sus!!! Condoleanțe!!!”

„Sincere condoleanțe!!! Ana, Dumnezeu să îl odihnească în pace și ție putere să treci peste momenutul ăsta, fi tare de dragul lui, câte-odata Dumnezeu pune la încercare doar oamenii buni și pe cei care pot duce. A plecat cu amintiri frumoase datorită ție.”

„Ce soartă….. foarte trist. Fericirea voastră de soț și soție spulberată atât de repede, de nedescris. Orice am spune noi doar tu știi ce durere imensă ai în suflet. Dumnezeu să îl ierte! Multă putere îți doresc.”

„Doamne, nu pot să cred Ana cât necaz și câtă suferință a venit asupra ta. Dumnezeu să îl odihnească și ție multă putere!!”

„Sincere condoleanțe!!! Ana, Dumnezeu să îl odihnească în pace și ție putere să treci peste momentul ăsta. Îmi pare nespus de rău pentru voi !”

„Foarte trist…Sincere condoleanțe și multă putere să treci peste Ana! Dumnezeu să te odihnească în pace Adiță ..!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace. Multă putere Ana!”

„Off Ana, nu pot să cred. Să îți dea Dumnezeu multă putere să poți sa treci peste această lovitură a vieții și să mergi înainte. Suntem cu gândul la tine, multă putere Ana. Dumnezeu să-L odihnească în pace!!”

„Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Multa putere sa treci peste acest nefericit eveniment!”

„Ana condoleante! Stiu ca toate cuvintele acum sunt de prisos, imi pare sincer rău, fi puternica cum ai fost si pâna acum!”

„Doamne ferește pe toată lumea de așa ceva. Sincere condoleanțe, Ana. Dumnezeu să te întărească!”

Reamintim că tânărul a fost înjunghiat MORTAL, pe stradă, în apropierea unui local din municipiul Sebeș. Incidentul s-a produs în jurul prânzului, iar după ce și-a înjunghiat victima, autorul a fugit de la locul faptei. Agresorul s-a predat polițiștilor după trei ore de la tragedie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea