Managerul Serviciului de Ambulanță Alba, despre ambulanțierul care a transportat în spate pacienta din Apuseni: Nu riscă nicio sancțiune. Nu va fi o anchetă, am vrut să aflu ce s-a întâmplat

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Alba, Marius Șuluțiu, a declarat, vineri, despre că ambulanțierul Dumitru Ignat, nu va fi pedepsit pentru că a făcut o faptă bună, iar în acest caz nu se va derula o anchetă, ci a cerut doar o notă explicativă pentru a afla cum s-a petrecut evenimentul despre care a aflat în presă.

Dr. Marius Șuluțiu a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că este normal, ca în calitatea sa de manager al SAJ Alba să afle de la persoanele implicate cum s-au petrecut lucrurile.

Atât ambulanțierul, cât și asistenta, nu riscă sancțiuni.

Un echipaj de Ambulanţă a fost solicitat marţi să intervină într-un cătun din Munţii Apuseni, de pe teritoriul comunei Scărişoara, în cazul unei paciente, în vârstă de circa 80 de ani, care suferea de insuficienţă respiratorie şi tensiune arterială crescută.

Ambulanţa nu a putut ajunge până la locuinţa pacientei din cauza drumului inacesibil, astfel că echipajul s-a deplasat pe jos, transportând şi trusele medicale.

Ambulanţierul a transportat în spate pacienta de la locuinţa acesteia până la locul în care drumul era accesibil autovehiculelor, în vreme ce o asistentă i-a dus trusa, monitorul şi tubul de oxigen.

”Se numeşte Dumitru Ignat. Este ambulanţier la Serviciul Public de Ambulanţă Alba, Substaţia Câmpeni. Ambulanţa cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficienţă respiratorie şi tensiunea arterială crescută. A transportat bolnava în spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Distribuiţi vă rog. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toţi. Sufletul şi Omenia lui merita respectul nostru”, a scris un coleg al său pe Facebook.

Aceştia au ajuns la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde femeia a primit mai multe îngrijiri medicale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Coco 17 februarie 2018 at 15:31

Aha. Asa comunici tu cu angajatii tai, habar nu ai de ei, ce sef mai esti si tu, ai aflat din presa. Noroc ca au publicat articol ca tu habar nu ai avut, ma lasi, ….

Newbie 17 februarie 2018 at 22:36

Bine Potor ca ai stiu tu!

Costel 18 februarie 2018 at 9:00

Oameni ca domnul asta ar trebui premiați!
Dar…trăim intr-o societate care premiază hoții si penalii!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...