Managementul Carierei – conferință cu speakeri de renume, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în perioada 5-6 noiembrie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

UAB01La Casa de Cultură a Sindicatelor, în perioada 5-6 noiembrie va avea loc cea de a doua ediție a conferinței „MANAGEMENTUL CARIEREI”, în cadrul căreia  speakeri de renume și modele de urmat în dezvoltarea unei cariere profesionale vor vorbi despre dezvoltare, evoluție și succes.

Evenimentul este organizat de către Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (CICOC-UAB), în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba și se bucură de susținerea Centrului „Europe Direct” Alba Iulia, Fundației PAEM Alba, Vertical Graphic, Asociația CREDE –Centrul de Resurse pentru Educație, Dezvoltare și Excelență, Urban Construct Transilvania, Astoria, Emilia Szuszmann – Consilier educațional, Golf Hotel Pianu, Agenția de Dezvoltare Regională Centru, Fundația Comunitară Alba, Alumni UAB, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba și Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Evenimentul va reuni elevi, studenți și absolvenți, cadre didactice, angajatori și speakeri de excepție într-un program intens, structurat pe parcursul a două zile, în cadrul căruia publicul va avea parte de sesiuni dedicate dezvoltării personale și profesionale, de un real ajutor în managementul carierei.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

La fel ca în cadrul primei ediții a conferinței, corpul de voluntari al Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (CICOC- UAB) este implicat activ în organizarea evenimentului, pentru ca acesta să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru cei prezenți.

În prima zi a conferinței, participanții sunt invitați, începând cu ora 8:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde speakeri de renume și modele profesionale vor vorbi despre carieră:

  1. NICUȘOR RUIU, economist român care a îndeplinit funcția de membru al Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României, în prezent consilier al vice-guvernatorului BNR, este un specialist remarcabil, un om de excepție și un profesionist desăvârșit, răspunzând pozitiv invitațiilor lansate pentru a contribui la dezvoltarea tinerilor și nu numai.
  2. MARIUS GHENEA, antreprenor în serie și business-angel, fondator FIT Distribution (grupul care deţine site-urile de comerţ online pcgarage.ro, shopit.ro, pcfun.ro, electrofun.ro), investitor financiar în afaceri de nişă, profesor de business la cele mai importante universităţi din ţară, unul dintre pilonii emisiunii „Arena Leilor”, fondator al reţelei de computere Flamingo, fost CEO al Flanco și, nu în cele din urmă, autor de succes („Antreprenoriat” a fost un bestseller de carte de afaceri, cu 20.000 de exemplare vândute), reprezintă un real model de urmat pentru o carieră de succes.
  3. CEZAR GRIGORIU, public speaker, consultant financiar și trainer regional, autor a două cărți în domeniul financiar, reprezintă o personalitate remarcabilă în rândul speakerilor de elită din România, contribuind activ la sprijinul și dezvoltarea profesională a tinerilor. Cărțile sale se bucură de un real succes în rândul pasionaților de dezvoltare prin pasiune, comunicare și perseverență.
    1. CRISTIAN ONEȚIU, antreprenor, autor, business-mentor, este unul dintre cei mai tineri antreprenori milionari din România – un vizionar, atât din prisma rezultatelor spectaculoase obținute în plină criză economică, cât și prin prisma spiritului de leader autentic de care dă dovadă. Este și unul dintre cei mai eficace lifecoach pentru executivi de top și persoane publice.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie nominală, care se distribuie gratuit. Invitaţiile pot fi ridicate în zilele de luni şi marţi (3-4 noiembrie 2014) din cadrul biroului Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC) al Universității ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (Palatul Apor, parter).

La finalul primei zile vor fi distribuite certificate de participare.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială de facebook a CICOC UAB

În cea de a doua zi (joi, 6 noiembrie), vor avea loc 3 workshop-uri destinate tinerilor, fiecare cu o durată de 2 ore, respectiv:

Workshop 1, orele 10:00-12:00, Primul pas spre cariera mea!, Sala Senatului UAB, Invitat: Dl. Cristian Onețiu,  Antreprenor, Autor, Business-Mentor, Centrul Europe Direct Alba Iulia;

Workshop 2, orele 12:00-14:00, Managementul Carierei începe încă din liceu și din facultate!, Sala A9 (UAB), Invitat: D-ra Emilia Szuszmann, Consilier Educațional

Workshop 3, orele 14:00-16:00, Convergențe calitative ale învățământului superior în domeniul economic cu piața muncii, Invitați: angajatori din Județul Alba

Comunicat de presă

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook