Rămâi conectat

Actualitate

Mămică tânără, moartă din cauza COVID-19, la doar o zi după naștere. Nu a apucat să-și țină copilul în brațe

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Vrancea, o familie trece printr-o mare tragedie la doar o zi după ce Mirela, o tânără în vârstă de 28 de ani a născut! Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă din cauza coronavirusul și-a dat ultima suflare, înainte de a o strânge pe cea mică în brațe!

La doar 28 de ani, Mirela s-a stins din viață înainte să poată să-și strângă fetița abia născută în urmă cu o zi. Tânăra din Vrancea s-a prezentat la maternitate pentru a o aduce pe fiica ei pe lume.

La doar o zi aceasta a intrat în sala de operație și a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă, însă pe care nici măcar nu a apucat să o vadă pentru prea mult timp!

Mirela a suferit o insuficientță respiratorie acută imediat după ce a născut, iar în ciuda eforturilor medicilor pentru a-i putea salva viața, femeia și-a dat ultima suflare pe patul de spital, lăsând în urmă o fetiță abia venită pe lume!

Managerul unitatății medicale unde a fost adusă aceasta spune că tânăra era infectată cu coronavirus, iar în câzul în care nu s-ar fi făcăut operația de cezariană ar fi existat riscul ca și bebelușul să moară odată cu mama lui!
Mirela a lăsat în urmă două fetițe!

Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o pe Mirela sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă cele întâmplate. Fetița abia născută este bine, are 2,6 kilograme și este monitorizată tot timpul de medici. Acasă tânăra mai avea încă o fată care nu-și va mai vedea mama niciodată!

Cu doar două zile în urmă Mirela postase pe pagina sa de Facebook faptul că a născut și se simțea binecuvântată pentru minunea din viața sa. Din păcate niciodată nu s-a gândit că acelea vor fi ultimele cuvinte!

Sursa: spynews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare