Ziarul Unirea

Mama ei de gramatică, dom’ ”deputat”!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Candidatul PP-DD Radu Roncea ”o comite” din nou. După ce și-a demonstrat calitățile de clarvăzător și s-a dat drept deputat în funcție în declarația de avere de la depunerea candidaturii, în ”apriga” campanie electorală pe care o duce pe facebook reușește cu succes să dovedească faptul că gramatica este mult mai grea decât matematica, așa cum se vede în afișul alăturat.

Mai mult, acesta recidivează prin crearea unui ”event” (tot pe facebook), al cărui text probabil că îi va face, măcar pe profesorii de română, să mute ștampila de vot pe altă ”căsuță”: ”Face-ti loc !!! In Parlament Casa Poporului, trebuie sa locuiasca POPORUL. IN INIMA TA STI CA AM DREPTATE”, le spune candidatul celor pe care îi invită să se alăture la acțiunea ”Reporneste puterea POPORULUI”.

ELIT

Mama ei de gramatică, dom’ ”deputat”! Vă pierdeți votanții! Iar cei care cred că aceasta este de fapt adevărata gramatică a limbii române nu au încă vârsta necesară să poată vota.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

BACALAUREAT 2021: Modele de SUBIECTE, teste de ANTRENAMENT și BAREME

Toate MODELELE de SUBIECTE și teste de ANTRENAMENT pentru BACALAUREAT 2021. BAREME: seturile 1-12. Calendarul BAC 2021 pentru elevii claselor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

15 Comentarii

SEBESANUL DIN PP-DD. 27 noiembrie 2012 at 18:03

Da , e clar ca se exprima asa ptr. ca este de la pp-zero-tv , si nu e singur , ca-i are alaturi pe ceilalti nepregatiti pe care mai clarvazatorul comsa i-a ales , ca ; plotoner marincas ion , supt.plotoner catelar sef. bilbolar horatiu , sorinel copilu miniatura din cujir , si … ceilalti pepisti-zero-pregatiti.
Dragi alegatori , acestia mint de si ei chiar cred ca diaconescu seful mincinosilor le-a promis ca le da lor 20.000 de euro si nu la popor , asadar in 9 dec. taiatii de pe lista !!!
Sa nu aveti incredere in ei , ca vor sa stea pe banii nostrii si sa doarma in parlamentul romaniei .Jos cu ei ca nu ne reprezinta!!!

Mai dute tu drakului anti PP DD 27 noiembrie 2012 at 20:38

DA MAI TERMINA NEMERNICULE CU ACUZE NEINTEMEIATE,BATA-TI DUMNEZEU CAPUL SI FAMILIA,Ca numai nebunii bagi.Daca te bag in mata te superi,dar ajunge cu blamatul!Asta nu a condus ca voi si e nepatat atingate cancerul.

carl froch 28 noiembrie 2012 at 12:33

stii dpar sa injuri si sa blestemi! iti doreasc ca blestemele sa se intoarca asupra ta si a familiei.Partidrl personal al unui zero contribuabil la bugetul Rpmaniei si maxim profitor..

dd in curba 28 noiembrie 2012 at 21:18

de la curul lui diaconescu injura mai rau ca birjarii .Asa sunt toti semianalfabetii din partidul caracacatului de mincinos. Ceilalti mincinosi sunt pici pe langa tuciuriu . Votatii si veti duce aceiasi viata ca si pana acum.Dati tupeistii pe mincinosi si veti ramane tot cu zero trai.Veti alege in curand. Cat despre tine blak girll alias gigi balamuc vei primii ce vei merita de nici mata nu o sa-ti planga de mila . La asa gunoi!

Tudor 27 noiembrie 2012 at 21:25

Si-a condus ideile inspre comunism. E mai mult decat patat!

apoliticul 27 noiembrie 2012 at 23:20

E adevarat :fanii otv sint toti la fel .Nu stiu sa lege doua cuvinte.
Partea proasta e ca sant multi…

anonimus 27 noiembrie 2012 at 23:59

mama ce va freaca asta pe gratis!

@radu roncea 28 noiembrie 2012 at 1:22

🙂 Fi-ti? FITI! Direct mat te-ai facut, dintr-o mutare. „Ti”-urile alea te zapacesc de tot si cratimele la fel. Mama ei de gramatica!

Phœbe 28 noiembrie 2012 at 2:14

Exact cum ma gandeam: greselile erau intentionate. Ce-aveti cu oamenii? E doar o strategie discursiva; îi arata poporului ca sunt de-ai lui. Ca doar ce le trebuie romanilor sa stie sa scrie?

Oare domnii acestia din partidul… ce mai conteaza numele, ca toate-s la fel… stiu sa-njure bine? Si se pricep sa foloseasca expresia simpla, pe care noi o iubim la nebunie: „lasa, ca merge si-asa”? Asta-i tot ce vrem. Ce gramatica… profii de româna-s putini si, oricum, plictisiti de lozincile electorale. Votul lor nu conteaza.

carl froch 28 noiembrie 2012 at 12:43

nea romcea,consilier local fiind,nu am auzit de nici o initiativa buna pentru Seghis a matale,de fapt nu am auzit nik de dumneata sau ppdd…vrei deja sa ne lasi? Cui ne lasi,nea Romcea?Coruptilor ?Zerourilor?A fost un consilier bun si independent,unul,Nichifor Simionel,l-a luat Domnul lqa el..cei buni pleaca,raman ceilalti,bunii de gura..si te-am votat,nene radu..

radu roncea 28 noiembrie 2012 at 14:14

sunte-ti nostimi!…halal meserie v-ati ales! Omul de rand nici macar n-ar crede ca poti castiga bani bagand strambe pe net. Munca placuta in continuare!

Tudor 28 noiembrie 2012 at 18:50

Sunte-m!

Phœbe 28 noiembrie 2012 at 20:21

nu ma abtin: am ras cu hohote ! v-as da un premiu pentru cel mai bun comentariu.

SEBESANUL DIN PP-DD. 28 noiembrie 2012 at 18:06

Esti si coltos mai raducule , nu e vina noastra ca tu stai cam prost cu … scoala , si te-ai dat cu pp-zero-tv .
La scoala cu voi , nu la cersit voturi!!!

Phœbe 28 noiembrie 2012 at 20:45

si dac-as preda româna, as pastra o copie a acestei pagini pe veci de veci, ca material didactic.

Comentariile sunt oprite