Rămâi conectat

Curier Județean

Majoritatea pacienților bolnavi de cancer din Alba locuiesc în Alba Iulia și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spitalul din Alba Iulia07Direcția de Sănătate Publică Alba informează că secția de oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia avea în evidență și tratament, la sfârșitul anului 2015, un număr 6.900 de pacienți diagnosticați cu cancer. Cele mai multe persoane care prezentau tumori maligne locuiau în Sebeș și Alba Iulia.

Potrivit DSP Alba, din totalul celor 6.900 de cazuri, 4.131 au fost înregistrate la pacienți cu domiciliul în Alba Iulia și Sebeș, adică 59,87% din totalul cazurilor înregistrate la nivelul județului.

Din totalul celor 6.900 de cazuri, un număr de 2.963 (adică 42,87%) au fost întâlnite la persoane din Alba Iulia, iar 1.168 (17%) la persoane care aveau domiciliul în Sebeș.

DSP Alba face precizarea că Alba Iulia, respectiv Sebeș, au o populație de 18,3%, respectiv 8%, raportată la nivelul județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea