Rămâi conectat

Politică Administrație

Majestatea Sa Regele Mihai va primi titlul de Cetățean de onoare al comunei Stremț

Dragoş Suciu

Publicat

în

Regele Mihai va fi numit Cetățean de onoare al comunei Stremț, miercuri, 15 octombrie. Vestea a fost furnizată astăzi, de primarului Traian Ştefan Popa, care a precizat că majestatea sa nu poate ajunge în județul Alba, însă localitatea va primi vizita Alteței Regale Principele Radu.

”În data de 15 octombrie va veni Principele Radu, la Parcul Regal care îl avem în mijlocul comunei, parc pe care l-am inaugurat cu ocazia zilei satului, în august. Cu această ocazie îi vom înmâna diploma de Cetățean de onoare Majestății Sale Regele Mihai. La ora 11.00 încep manifestările. Va fi un scurt ceremonial, ridicarea drapelului regal, intonarea Imnului regal, acordarea titlului de Cetățean de onoare Regelui Mihai și după aceea câteva alocuțiuni. Vom vizita școala generală și va avea loc o scurtă discuție cu aleșii locali ai traian stefan popacomunei Stremț”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă a PSD, primarul comunei Stremț, Traian Ştefan Popa.

Conform edilului Parcul Regal a primit această denumire în urma unei discuții cu un localnic, în vârstă de 88 de ani, pe nume Ioan Pătrănjan (zis Demeni), care a fost șef la Garda Regelui Mihai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea