Ziarul Unirea

MÂINE: Ședință extraordinară la CJ Alba – se votează bugetul județului pe anul 2013

Consilierii județeni din Alba sunt convocați pentru luni, 25 februarie, ora 12.00, la ședința extraordinară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Între proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi se află aprobarea bugetului general al județului pe anul 2013 și acordarea de sprijin financiar unităților de cult și unor asociații sportive din Alba.

Ordinea de zi:

ELIT

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba și transmiterii în administrarea acestei instituții a imobilului situat în municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publică a Județului Alba.

2. Proiect de hotărâre privind constituirea și utilizarea excedentului bugetului local în anul 2013.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al județului Alba, bugetului creditelor interne și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pe anul 2013.

4. Proiect de hotărâre pentru repartizarea pe unități administrativ-teritoriale din județul Alba a cotelor și sumelor defalcate din TVA pentru drumuri județene și comunale, pe anul 2013.

 5. Proiect de hotărâre privind acordarea de sprijin financiar unor unități de cult din județul Alba, aparținând cultelor religioase recunoscute din România.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației județului Alba la Asociația „Handbal Club Alba Sebeș”, pe anul 2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere al județului Alba prin Consiliul Județean Alba, cu Asociația Județeană de Fotbal Alba, pentru realizarea activităților din campionatul Ligii a IV-a, a celui județean și a competițiilor de copii și juniori.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației județului Alba la Asociația „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2013.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Călin Matieș: DRUMUL RUȘINII Județului Alba are vinovații exact în persoanele care se dau acum mari salvatori!

Drumul Național 75, cel mai prost drum al județului Alba și poate cel mai jalnic din întreaga Românie are și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro