Rămâi conectat

Actualitate

Mâine seară, dacă ”rațiunea triumfă”, pe autostrada A1 Lugoj-Deva, Viena va fi mai aproape cu circa 30 de minute

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mâine seară, dacă ”rațiunea triumfă”, pe autostrada A1 Lugoj-Deva, Viena va fi mai aproape cu circa 30 de minute

Așa cum se știe, mâine este programată recepția la loturile 3 și 4 ale autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Recepția este pregătită pentru ziua de 12 august, atât pe lotul 3 cât și pe lotul 4, diferența fiind că în cazul lotului 4 recepția va fi finală, în timp ce pentru tronsonul 3 aceasta va fi parțială, însă acest aspect nu ar trebui să conducă la o întârziere pentru darea în trafic, lucrările restante putând fi desfășurate și sub trafic.

Potrivit Asociației Pro Infrastructura, ”din informațiile primite pe surse” ar exista divergențe între CNAIR și antreprenorul lotului 3, dar dacă totul decurge normal, mâine seară s-ar putea deja deschide circulației cei 43 de km cât însumează loturile 3 și 4:

”Mâine, 12.08.2019, este programată recepția loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Din informațiile primite de la mai multe surse, există în continuare dispute între constructorul de pe lotul 3 și Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Așadar, nu este clar în acest moment dacă se vor și deschide imediat cei 43,28 km dintre Deva și Holdea. Sperăm ca, până la urmă, rațiunea și buna credință să triumfe iar șoferii să poată circula chiar de mâine seară pe noua secțiune de autostradă.”

foto: „rocklee” (membru www.peundemerg.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea