Mâine seară, dacă ”rațiunea triumfă”, pe autostrada A1 Lugoj-Deva, Viena va fi mai aproape cu circa 30 de minute

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Mâine seară, dacă ”rațiunea triumfă”, pe autostrada A1 Lugoj-Deva, Viena va fi mai aproape cu circa 30 de minute

Așa cum se știe, mâine este programată recepția la loturile 3 și 4 ale autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Recepția este pregătită pentru ziua de 12 august, atât pe lotul 3 cât și pe lotul 4, diferența fiind că în cazul lotului 4 recepția va fi finală, în timp ce pentru tronsonul 3 aceasta va fi parțială, însă acest aspect nu ar trebui să conducă la o întârziere pentru darea în trafic, lucrările restante putând fi desfășurate și sub trafic.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Potrivit Asociației Pro Infrastructura, ”din informațiile primite pe surse” ar exista divergențe între CNAIR și antreprenorul lotului 3, dar dacă totul decurge normal, mâine seară s-ar putea deja deschide circulației cei 43 de km cât însumează loturile 3 și 4:

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Mâine, 12.08.2019, este programată recepția loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Din informațiile primite de la mai multe surse, există în continuare dispute între constructorul de pe lotul 3 și Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Așadar, nu este clar în acest moment dacă se vor și deschide imediat cei 43,28 km dintre Deva și Holdea. Sperăm ca, până la urmă, rațiunea și buna credință să triumfe iar șoferii să poată circula chiar de mâine seară pe noua secțiune de autostradă.”

foto: „rocklee” (membru www.peundemerg.ro)