MÂINE: Se închide traficul pe Transfăgărăşan. Circulația pe Transalpina a fost închisă mai devreme din cauza ninsorilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ninsorile au închis deja circulaţia pe Transalpina mai devreme decât era stabilit, iar de mâine va fi oprită circulaţia şi pe Transfăgărăşan, după ce vremea s-a răcit considerabil, mai ales în zona montană. 

Drumarii au intervenit deja pe cele două şosele de altitudine cu utilaje de deszăpezire şi cu material antiderapant.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe Transalpina, restricția se va menține până pe 30 iunie anul viitor. De altfel, mai mulți turiști au avut nevoie de ajutor după ce au rămas blocați cu mașinile pe Transalpina din cauză zăpezii și a gheții.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Drumarii de la Districtul Bâlea au acționat duminică dimineața pe Transfăgărășan cu utilajele dotate cu lamă și au împrăștiat peste 2 tone de sare pe carosabil, a anunțat Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brașov, pe Facebook.

Începând de marți, 20.10.2020, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor menționate anterior, după cum urmează: DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada ); DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Măsura închiderii circulației rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone, precizează compania.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419