Rămâi conectat

Politică Administrație

Mâine se deschid două noi parcuri de fitness la Aiud și Teiuș, prin programul Alba Urban derulat de consiliul județean

Bogdan Presecan

Publicat

în

Mâine se vor deschide două noi parcuri de fitness în județul Alba – la Aiud și Teiuș – prin programul „Alba Urban” derulat de Consiliul Județean Alba.

Potrivit CJ Alba, „aceste parcuri, destinate mișcării pentru sănătate, sunt dotate fiecare cu câte 10 echipamente de fitness pentru adulți și un echipament adaptat persoanelor cu dizabilități, fiind destinate antrenării mai multor grupe de mușchi. Scopul realizării parcurilor este acela de a stimula activitățile recreative în aer liber și de a conștientiza cetățenii din mediul urban că mișcarea fizică este parte a unui stil de viață sănătos. Totodată, programul contribuie la o îmbunătățire a esteticii parcurilor din mediul urban, crescând atractivitatea acestora pentru locuitori.

Anul trecut, prin acest program, au fost deschise astfel de parcuri în alte trei orașe din județul Alba: la Blaj, Cugir și Zlatna, iar în perioada următoare va fi deschis un nou parc la Ocna Mureș.

Pracul de fitness de la Aiud, situat în incinta Parcului Municipal, va fi deschis la ora 12.00, iar parcul de la Teiuș, amplasat în fața Liceului Teoretic din localitate, va fi deschis la ora 14.00.

Accesul în toate aceste parcuri de fitness realizate prin programul „Alba Urban” al Consiliului Județean Alba, precum și folosirea echipamentelor de fitness sunt gratuite.”

foto: parc fitness Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea