Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: Paradă de modă ECO și concert Maxim, la Alba Mall. ”Green Fashion Show”, a VI-a ediție

Ziarul Unirea

Publicat

în

eCOol-Green-Fashion-Show-2015-734x517Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba organizează a VI-a ediție a Campaniei ECOol, lansată și în acest an în toate liceele din județul Alba. Proiectul nostru vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară între grupuri formate din elevi de liceu care trebuie să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris trebuie să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

Costumele vor fi prezentate în cadrul paradei ”Green Fashion Show” care va avea loc la Alba Mall în data de 28 aprilie 2015 începând cu ora 17.00. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol de muzică susținut de trupa MAXIM.

Cei mai valoroși concurenți vor fi recompensați cu o mulțime de premii. Astfel vor fi atribuite:

  1. Premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cea mai bună colecție de costume și premiul pentru cel mai convingător mesaj eco, vor fi acordate la nivel de echipă și vor consta în participarea într-o excursie tematică.
  2. Premii individuale pentru designerii celor mai apreciate costume vor consta în participarea la spectacole de muzică și la formări în domeniul creației vestimentare.
  3. Premii individuale pentru cele mai bune prezențe scenice vor consta în ședințe foto realizate de profesioniști ai fotografiei.
  4. Premii individuale pentru popularitate, alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a Campaniei ECOol, vor consta în invitații la Festivalul Blaj Alive.

 Participarea liceenilor la Campania eCOol din acest an (aproximativ 160 participanți reprezentând 18 grupuri din 12 de licee) demonstrează interesul deosebit al tinerilor pentru activități ce combină atitudinea eco cu evenimentele ”cool”.

Directorul ALEA, Florin Andronescu

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea