Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: Lansare de carte a scriitorului hunedorean Ionuț Copil, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 23 octombrie 2019, sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va găzdui o dublă lansare de carte a scriitorului hunedorean Ionuț Copil.

Începând cu orele 17:00 scriitorul îi așteaptă pe toți iubitorii de literatură la o frumoasă incursiune în Neamul lui Păcală care, așa cum afirmă chiar autorul, de data aceasta „Povestirile din Neamul lui Păcală, sunt scrieri scurte, facile modern, adaptate problemelor ce ne sâcâie în ziua de azi. Păcală nu este un bufon, Păcală este soluția atunci când, apparent, nu există soluție. Păcală este în fiecare din noi, este cheia supraviețuiri noastre prin vremuri”.

Cea de-a doua carte propusă de același autor este Halo care vine ca o urmare firească a Manualului ducând povestea observatorului mai departe. Conținutul cărții este construit pe două axiome: degenerarea indusă de foc și analiza informației cuantificate în materie. Cititorii interesați de psihologie, spiritualitate, permaculture, symbolism și biologie vor fi surprinși să constate că vor găsi toate acestea în cartea Halo a autorului Ionuț Copil.

Activitatea 4.9 Lansare de carte este organizată de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba iar intrarea la eveniment este liberă. Cei cărora autorul le va stârni interesul, vor putea achiziționa cartea cu autograf.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea