Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Mâine, la Zlatna, în Cupa României, CS Ocna Mureș – Minaur Baia Mare, meci pentru sferturile de finală

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mâine, de la ora 17.00, în nocturnă, pe Stadionul “Minaur” din Zlatna, se dispută partida din cadrul ultimei etape a grupei D din Cupa României între CS Ocna Mureș și divizionara secundă Minaur Baia Mare.

Jocul care trage cortina peste acest sezon competițional pentru cele două competitoare are miză numai pentru gruparea ocnamureșană, cu șanse la o calificare istorică în sferturile de finală ale competiției “KO”!

Tot de la aceeași oră sunt întâlnirile FC Argeș – Universitatea Craiova și AFC Hermannstadt – Chindia Târgoviște, iar ierarhia este următoarea: 1. CSU Craiova 4 p (3-1), 2. CS Ocna Mureș 4 (2-1), 3. Hermannstadt 3 (3-4), 4. FC Argeș 2 (1-1), 5. Minaur Baia Mare 1 (2-3), 6. Chindia Târgoviște 1 (1-2).

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

*Mai puține bilete

Ținând cont de interesul scăzut, organizatorii au scos mai puține bilete la vânzare, comparativ cu jocul din urmă cu o lună din munții Apuseni, o uriașă surpriză, remiză cu oltenii lui Mirel Rădoi, 1-1, în 9 noiembrie. Prețurile rămân 50 de lei – la tribuna oficială (50 de tichete), 40 de lei – în anumite sectoare din zona tribunei întâi (180 de bilete) și respectiv 30 de lei – în restul arenei (600 de bilete).

“Soda dragă” trăiește coșmarul din Liga 3, unde iernează în postura dezonorantă de “lanternă roșie” după rușinile recente trăite cu Metalurgistul Cugir (0-6, acasă) și 3-7 cu Sănătatea Cluj (când a condus cu 3-1 la pauză!).

Tragem nădejde în calificare, întrucât depindem doar de noi. Speranțe au fost și la Cluj, în ultima etapă, dar în actul secund efectiv nu am înțeles ce se petrece. Nu avem explicații pentru cădere! Mergem pe mâna lui Dan Roman, îi dăm credit în continuare”, a transmis președintele Ioan Paul.

Cu antrenor fostul rapidist Mihai Iosif și director tehnic Vasile Miriuță, Minaur Baia Mare are 6 jocuri fără victorie (3 remize) în eșalonul secund. Precedentele înfruntări din Cupa României au fost pe propriul teren: 0-0 cu FC Argeș și 2-3 cu Hermannstadt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, fotbaliștii din Alba, în lotul preliminar al României pentru Euro 2024

Dan HENEGAR

Publicat

în

Albaiulianul Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative, și Andrei Rațiu (fotbalistul originar din comuna Unirea) sunt cei doi fotbaliști din Alba convocați în lotul preliminar al României pentru Euro 2024. Sunt șanse majore ca cei doi să se regăsească la turneul european, asta dacă nu intervin evenimente nedorite de natură medicală. Ex-uniristul Nicolae Stanciu (31 ani) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea