Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: Concerte live şi cel mai îndrăzneţ parc de distracţii, cu trenuleţe, animatori, trambuline, maşinării, pe Câmpia Libertăţii, la prima ediţie Blaj aLive

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BlajaLive_posterSâmbătă 8 iunie, Blaj aLive, pe lângă faptul că îi aduce pe scenă pe cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului: Vama, Voltaj, Blackstar şi 3 dintre membrii Lala Band – Sore, Alina Eremia, Dorian Popa, lansează şi o provocare îndrăzneaţă amatorilor de adrenalină, dar şi celor mai energici copii ….cel mai îndrăzneţ parc de distracţii.

Elementul surpriză al evenimentului este amenajarea unei zone de agrement, trenulet_ 225care oferă publicului de toate vârstele şansa de a-ţi petreace ziua într-un mod foarte activ. Energia concertelor live şi buna dispoziţie vor fi completate de bucuria celor mai mici dintre participanţii la Blaj aLive, care vor găsi pe Câmpia Libertăţii din Blaj un carusel, un trenuleţ electric, un tobogan gonflabil şi doi animatori care le vor capta atenţia cu sesiuni de ”face painting” şi modelaj de baloane.

twisterPentru cei pasionaţi de aventură şi sporturi extreme sau pentru cei mai curioşi, Blaj aLive a pregătit 2 trambuline şi o serie de maşinării care îşi pun curajul la încercare: Twister, Orbiter şi un Sky Lift Twister uriaş cu o capacitate de 40-60 de persoane.

Pe 8 iunie, Blajul devine un pol atractiv şi dinamic al Transilvaniei şi înscrie oraşul pe harta marilor evenimente naţionale.

Câmpia Libertăţii devine gazda primei ediţii Blaj aLive, un eveniment ce însufleţeşte şi dă un plus de culoare unui oraş încărcat de istorie, leagăn al conştiinţei naţionale, ţinut al multiculturalităţii şi al convieţuirii armonioase al mai multor etnii.

Blaj aLive este primul episod dintr-o serie anuală, fiind o manifestare menită săpromoveze valorile locale şi naţionale într-un context cultural intenaţional şi să sprijine libera exprimare artistică.

Evenimentul este iniţiat şi susţinut de către Bosch-Rexroth în colaborare cu Primăria Municipiului Blaj.

 

 

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea