Ziarul Unirea

Maidanezii din Cugir vor ajunge la adăpost

Afirmaţia aparţine primarului Adrian Teban, care i-a asigurat pe aleşii locali din Cugir că, în cel mai scurt timp, va scăpa localitatea de câinii comunitari.
Edilul şef al Cugirului a precizat că a purtat negocieri cu conducerea Primăriei din Simeria (Hunedoara) pentru ca în adăpostul amenajat în această localitate să fie primiţi şi câinii vagabonzi de pe raza oraşului Cugir. Asociate într-un proiect comun, localităţile Deva, Hunedoara şi Simeria au construit în urmă cu aproape trei ani o locaţie în care patrupedele ajunse în adăpost sunt sterilizate, deparazitate, hrănite şi marcate cu culori diferite funcţie de oraşul de unde provin. Un demers aşadar ce va fi salutat de cugireni, având în vedere că în ultima vreme maidanezii s-au înmulţit alarmant, haitele ce hălăduiesc prin oraş devenind un pericol tot mai mare pentru populaţie, în special pentru copii. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

aron felicia 18 februarie 2011 at 13:09

de ce nu se pot posta comentarii????

aron felicia 18 februarie 2011 at 13:15

Vreau si eu sa stiu unde se afla aceasta locatie. Si sa stiti ca poate ii pacaliti pe unii cu aceste stiri ,,dulci,, si nevinovate, insa pe altii nu. Prin altii ma refer la iubitorii de animale. Au construit ,,o locatie,,???? …,,toti cainii vor fi marcati cu culori diferite in functie de orasul din care provin ,, O, DAAAAA! Asta e una foarte buna, ce sa zic? Incredibil cata manipulare poate incapea intr-un articolas din asta de 3 randuri, manipulare in sensul ca faceti pe baieti buni si va spalati pe mani de saraci caini care or sa ajunga….aaaa, la marginea Devei??? prin santuri eventual sangerand de la tranchilizantele cu care au fost capturati??…Si pe cati kilometrii de intinde LOCATIA asta facuta la comun de toti edili iubitori de animale din Deva Hunedoara si Simeria? O fi Brigitte Bardot primar prin Simeria si nu am stiut noi…Hm, foarte interesant.

aron felicia 18 februarie 2011 at 13:16

Comentariul meu nu continea nicun fel de cuvant obscen si era pe subiect. De ce a fost cenzurat si nu apare??? Halal politica de forum….

admin 18 februarie 2011 at 16:45

indirect, continea un cuvint obscen.
MANIPULARE…

de aceea mesajul a intirziat sa apara pina nu a fost aprobat de mine.

da, asta e politica de forum.

Comentariile sunt oprite