// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mai mulți conducători auto au fost depistați de către polițiști, în trafic, fără a poseda permis de conducere, cu alcoolemie sau la volanul unor autovehicule neînmatriculate

Mai mulți conducători auto au fost depistați de către polițiști, în trafic, fără a poseda permis de conducere, cu alcoolemie sau la volanul unor autovehicule neînmatriculate.

La data de 07 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii rutieri din Abrud l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Buceş, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74 A, pe raza oraşului Abrud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 06 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza comunei Săliştea, l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Săliştea, ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul omiterii infracţiunii de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 23.40, poliţiştii din Teiuş l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din Teiuş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 7 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, în timp ce acţionau pe DN 75, pe raza localităţii Vadu Moţilor, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Rîşca judeţul Cluj.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie.

Faţă de şoferul acestuia, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419