// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mai multe zile libere pentru angajații de alte religii – Proiect

Conform unui proiect de lege care se apropie de votul în Parlament, angajatorii ar putea fi obligați acorde zile libere salariaților de alte religii în orice alte zile în afară de sărbătorile legale sau zilele de concediu de odihnă. 

”Zilele libere stabilite (…) pentru persoanele aparținând cultelor religioase legale, altele decât cele creștine, se acordă de către angajator în alte zile decât zilele de sărbătoare legală stabilite potrivit legii sau de concediu de odihnă anual”, se arată în modificările propuse la Codul Muncii.

În prezent, Codul Muncii prevedă că pentru salariații de alte religii decât cele creștine, angajatorii trebuie să acorde anual două zile libere pentru fiecare dintre cele trei sărbători religioase anuale (declarate astfel de cultele religioase legale, în afară de cele creștine).

Sursa: realitatea.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Mai multe zile libere pentru angajații de alte religii – Proiect

 1. radu 07.12.2017 la 6:23

  iara sunt privilegiati alohtonii…

  • Ionas 07.12.2017 la 8:26

   Astea sunt urgente pentru Tara???
   Sa va fie rusine !!!