Rămâi conectat

Actualitate

Magazinul Metro se va scinda în două companii – de alimente și electronice de consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Actionarii Metro au aprobat în 6 februarie un plan de scindare a grupului in doua companii, una de vanzari angro si de hipermarketuri pentru alimente si o alta pentru electronice de consum, cea mai mare din Europa, transmite Reuters, citat de news.ro.

Metro, grup care reuneste 2.000 de magazine in 29 de tari, s-a restructurat in ultimii ani pentru a se concentra pe operatiunile cash-and-carry si aparatura electronica de consum, vanzand magazinele Kaufhof si supermarketurile Real din estul Europei.

La adunarea generala de luni, actionarii au votat in favoarea scindarii in proportie de 99,55%, scrie Hotnews.ro

Conducerea Metro spera ca prin scindare companiile independente rezultate vor face mai multe achizitii, iar actiunile lor vor deveni mai atractive, in conditiile in care actiunile Metro sunt mai ieftine in prezent decat cele ale Sysco si  Booker.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea