Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

”M-au scuipat și m-au îmbrâncit. O doamnă a stins țigara pe obrazul meu!”. Teroarea prin care a trecut scriitoarea din ambulanță miercuri noaptea când a fost atacată.

Mondoc Adriana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Doina Popescu, scriitoarea care în cadrul unui proiect cutreieră ţara cu ”ambulanța pentru literatură”, a putut fi văzută destul de des în ultimul timp și la Alba Iulia, în cadrul evenimentelor culturale, în cadrul cărora proiectul său a fost foarte apreciat. Miercuri noaptea, ea a fost snopită în bătaie, în zona Gării de Nord. 

Zeci de bărbaţi şi femei care credeau că au de-a face cu celebra ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul şi au atacat-o pe scriitoare. O femeie de etnie romă i-a stins apoi o ţigare pe oraz.

„M-au scuipat şi îmbrăncit. Apoi o doamnă mi-a stins o ţigară pe oraz, ca în Evul Mediu”, a declarat Doina Popescu.

Femeia povesteşte că a venit se afla în Capitală de o zi. Venise pentru fiica ei, care urma să susţină examenul de licenţă.

Era în ambulanţă, se schimba când a observat că cineva se uită la ea pe geam.

„Mai multe femei m-au întrebat dacă sunt doctoriţă şi dacă fur copii. Le-am spus că sunt sciitoare. Apoi au venit întăriri. Au început să curgă oameni din toate părţile.

Am văzut cum o minoritate, prin incultură, se transformă într-o majoritate”, a mai spus femeia care a cerut protecţia statului.

Doina Popescu – Brăila spune că circulă din 2016 cu ambulanţa prin ţară. Aşa îşi câştigă existenţa. Vinde cărţi din ambulanţă. Proiectul se numeşte „Ambulanţa pentru literatură”.

Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

Femeia bătută are un proiect denumit „Ambulanţa pentru literatură”. Merge prin ţară într-o ambulanţă în care îşi expune romanele scrise şi oferă autografe.

Autospeciala era adusă recent din străinătate. Avea numere provizorii, nu aparţine sistemului de ambulanţă de stat şi nici unui alt sistem privat. Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea