”M-au scuipat și m-au îmbrâncit. O doamnă a stins țigara pe obrazul meu!”. Teroarea prin care a trecut scriitoarea din ambulanță miercuri noaptea când a fost atacată.

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doina Popescu, scriitoarea care în cadrul unui proiect cutreieră ţara cu ”ambulanța pentru literatură”, a putut fi văzută destul de des în ultimul timp și la Alba Iulia, în cadrul evenimentelor culturale, în cadrul cărora proiectul său a fost foarte apreciat. Miercuri noaptea, ea a fost snopită în bătaie, în zona Gării de Nord. 

Zeci de bărbaţi şi femei care credeau că au de-a face cu celebra ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul şi au atacat-o pe scriitoare. O femeie de etnie romă i-a stins apoi o ţigare pe oraz.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„M-au scuipat şi îmbrăncit. Apoi o doamnă mi-a stins o ţigară pe oraz, ca în Evul Mediu”, a declarat Doina Popescu.

Femeia povesteşte că a venit se afla în Capitală de o zi. Venise pentru fiica ei, care urma să susţină examenul de licenţă.

Era în ambulanţă, se schimba când a observat că cineva se uită la ea pe geam.

„Mai multe femei m-au întrebat dacă sunt doctoriţă şi dacă fur copii. Le-am spus că sunt sciitoare. Apoi au venit întăriri. Au început să curgă oameni din toate părţile.

Am văzut cum o minoritate, prin incultură, se transformă într-o majoritate”, a mai spus femeia care a cerut protecţia statului.

Doina Popescu – Brăila spune că circulă din 2016 cu ambulanţa prin ţară. Aşa îşi câştigă existenţa. Vinde cărţi din ambulanţă. Proiectul se numeşte „Ambulanţa pentru literatură”.

Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

Femeia bătută are un proiect denumit „Ambulanţa pentru literatură”. Merge prin ţară într-o ambulanţă în care îşi expune romanele scrise şi oferă autografe.

Autospeciala era adusă recent din străinătate. Avea numere provizorii, nu aparţine sistemului de ambulanţă de stat şi nici unui alt sistem privat. Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: observator.tv

1 comentariu

abc 6 iulie 2018 at 8:22

Am ajuns sa ne conduca toate vomele societatii, asistatii social… Vai, steaua noastra!

Comentariile sunt oprite