Rămâi conectat

Curier Județean

Mȃinile creează, sufletele dăruiesc! Expoziție cu vânzare, de obiecte hand-made, la Cugir. Burse lunare pentru copiii nevoiași, din banii strânși

Ziarul Unirea

Publicat

în

În oraşul Cugir, evenimentele se țin lant. Mereu înclinaţi să schimbe soarta celor mai puţini norocoși, copiii participanți la Tabăra de Vară, au luat iniţiativa de a strȃnge fonduri pentru copiii cu o situaţie materială precară, care au atȃt de multă nevoie de ajutorul nostru.
Astfel cu sprijinul Primăriei Cugir şi a Asociaţiei „Ţine de tine” ei vor să ofere burse lunare de 500 de lei pentru cât mai mulți copii nevoiași. Talentații noștri copii vor pune astfel în vânzare, joi 26.07.2018 în standuri special amenajate pe bulevardul Al. Sahia, minunantele lor creații artistice.
Deşi sunt în vacanță, ei au hotarȃt că nu există un mod mai plăcut de a-ți petrece timpul liber decȃt făcȃnd ceea ce îți place. Pictori neconsacrați încă, îşi vor vinde astfel tablourile şi ceramica decorată în culori şi modele inedite, copiii de la atelierele de muzică și teatru vor organiza un spectacol stradal, special pentru cei pasionați de artă, iar pentru gurmnazi, avem specialitați demne de cei mai buni bucătari: clătite cu dulceață sau ciocolată, porumb fiert, hot dog și sucuri.
Expoziția cu vânzare va putea fi vizitată începând cu orele 13.00, până târziu în seară (orele 21), iar de spectacolul stradal vă veți putea bucura începând cu ora 18.00.
„Vă aşteptăm în număr cȃt mai mare şi contăm ca de obicei pe generozitatea dumneavoastră. Dacă singuri nu putem schimba nimic, împreună, cu puțină voință, putem schimba totul”, transmit reprezentanții asociației.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea