Mȃinile creează, sufletele dăruiesc! Expoziție cu vânzare, de obiecte hand-made, la Cugir. Burse lunare pentru copiii nevoiași, din banii strânși

În oraşul Cugir, evenimentele se țin lant. Mereu înclinaţi să schimbe soarta celor mai puţini norocoși, copiii participanți la Tabăra de Vară, au luat iniţiativa de a strȃnge fonduri pentru copiii cu o situaţie materială precară, care au atȃt de multă nevoie de ajutorul nostru.
Astfel cu sprijinul Primăriei Cugir şi a Asociaţiei „Ţine de tine” ei vor să ofere burse lunare de 500 de lei pentru cât mai mulți copii nevoiași. Talentații noștri copii vor pune astfel în vânzare, joi 26.07.2018 în standuri special amenajate pe bulevardul Al. Sahia, minunantele lor creații artistice.
Deşi sunt în vacanță, ei au hotarȃt că nu există un mod mai plăcut de a-ți petrece timpul liber decȃt făcȃnd ceea ce îți place. Pictori neconsacrați încă, îşi vor vinde astfel tablourile şi ceramica decorată în culori şi modele inedite, copiii de la atelierele de muzică și teatru vor organiza un spectacol stradal, special pentru cei pasionați de artă, iar pentru gurmnazi, avem specialitați demne de cei mai buni bucătari: clătite cu dulceață sau ciocolată, porumb fiert, hot dog și sucuri.
Expoziția cu vânzare va putea fi vizitată începând cu orele 13.00, până târziu în seară (orele 21), iar de spectacolul stradal vă veți putea bucura începând cu ora 18.00.
„Vă aşteptăm în număr cȃt mai mare şi contăm ca de obicei pe generozitatea dumneavoastră. Dacă singuri nu putem schimba nimic, împreună, cu puțină voință, putem schimba totul”, transmit reprezentanții asociației.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419