Rămâi conectat

Actualitate

Lupta pentru Liga a IV-a: Vezi echipele din Liga a V-a, Seria 1, 2 şi 3 care speră la promovare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică s-a disputat o nouă etapă de fotbal din Liga a V-a. Cu trei etape înaintea finalului de campionat în Seria 1 se dă cea mai aprigă luptă pentru promovare între Perla Jidvei şi Unirea Cergău. Dacă în Seria 2, Industria Galda de Jos este promovată, în Seria 3 CSO Cugir II are mici speranţe să ajungă liderul Mureşul Vinţu de Jos.

Din Seria 1 toate cele 3 echipe care luptă la promovare au reuşit în această etapă o victorie. Poziţia de lider şi favorită la promovare rămâne în seama echipei Perla Jidvei (61 puncte). Locul 2 este ocupat de Unirea Cergău (56 puncte), iar Viitorul Bia ocupă ultima treaptă a podiumului cu 53 de puncte. Diferenţa dintre locul 1 şi locul 3 este de 8 puncte cu 3 etape înainte de final şi putem spune că doar o minune ar putea face ca Viitorul Bia să prindă locul de promovare. După cum se vede în clasament bătălia se dă între Perla Jidvei şi Unirea Cergău la mijloc fiind o diferenţă de 5 puncte. Cu toate acestea Perla Jidvei nu poate sta liniştită având în vedere că următoarele două meciuri sunt contra ocupantei poziţiei 4, AS Pănade şi poziţiei 5, CIL Blaj.

Din Seria a doua nu ne rămâne decât să felicităm echipa Industria Galda de Jos care este promovată cu 60 de puncte. Lupta continuă pentru locul secund, iar protagonistele sunt FC Miceşti (44 puncte) şi Sportul Livezile (40 puncte).

Atât Mureşul Vinţu de Jos (52 puncte) cât şi CSO Cugir II (45) au câştigat în această etapă din cadrul Seriei a 3-a. CSO Cugir II şi-a vărsat nervi pe AS Balomir-Şibor (10-2), iar Mureşul Vinţu de Jos, a câştigat în deplasare la Colorado Şpring cu scorul de 3-2. Aşadar diferenţa dintre cele două echipe rămâne tot de 7 puncte, iar echipa din Cugir aşteaptă ca liderul să se încurce în toate partidele rămase.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea