LUNI: Serbare de Crăciun, la Căminul de Vârstnici din Alba Iulia. Spectacol cu Legiunea a XIII-a Gemina, Lupii Apoulonului şi elevi de la Liceul de Arte

caminul de batraniCântecul colindătorilor care au trecut pragul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia, vestind naşterea Mântuitorului, a umplut de bucurie sufletul bunicilor îngrijiţi în această instituţie. Pentru ca bucuria să fie completă, luni, 22 decembrie, ora 14:30, va fi organizată tradiţionala serbare de Crăciun, care va cuprinde un spectacol de colinde susţinut de elevii Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia coordonaţi de prof. drd. Teodora Zărnescu, precum şi un program artistic tematic realizat de grupul literar-artistic „Optimiştii” din cadrul căminului.

Citeşte şi: Mesaje de Crăciun 2014 frumoase pentru: prieteni, familie, iubit(ă). SMS -uri cu urări şi felicitări haioase sau amuzante de Moş Crăciun

Un moment inedit va fi vizita  voluntarilor Legiunii a XIII-a Gemina de la Apulum şi a Lupilor Apoulonului din cadrul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia, care vor oferi un spectacol de reenacment.

Moşul nu îi va uita nici în acest an pe vârstnicii din cămin, care vor primi, pe lângă bucuria colindei şi multe daruri.

Corina Bedelean, directorul căminului, aduce mulţumiri Primăriei municipiului Alba Iulia şi sponsorilor cu suflet mare care, prin darul lor, au adus zâmbetul pe buzele bunicilor noştri, făcându-le sărbătorile mai frumoase.

Crăciun fericit şi un An nou plin de sănătate şi împliniri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...