LUNI, la Aiud: ”Viitorul stă pe umerii educației”. Expoziție de fotografie și recital de chitară și pian, de Ziua Mondială a Educatorului

poza Luni, 5 octombrie, de la ora 11.00, în sala de expoziții a Centrului Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud va avea loc vernisajul expoziției ”Viitorul țării stă pe umerii educației”.

Prilejuită de sărbătorirea Zilei Mondiale a dascălilor, expoziția se dorește a fi o mărturie în imagini a bucuriei de a fi dascăl cu adevărat, de a fi cel care inspiră și crede în fiecare generație de elevi.

Profesori coordonatori: Oana Badea, Ioana Buta, Liliana Miron, Gheorghe Suciu, Ioana Szilaghi, Daciana Mihaila, Elena Boldor, Sofia Tranc.

Manifestarea va cuprinde și un recital de chitară și pian susținut de cercurile artistice ale Centrului Cultural “Liviu Rebreanu” Aiud, coordonate de profesorii Marius Moga și Claudiu Cordea.

Evenimentul  este organizat de Colegiul Tehnic Aiud și Școala Gimnazială ” Axente Sever” Aiud, în parteneriat cu Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud și CJRAE Alba.

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Comentarii

axinte 04.10.2015 at 0:10

…mereu o dam in sus si in jos cu educatia, fara a o defini sau intelege,…mereu facem muschii mari si ne umflam in pene,…scoala care nu te invata cum sa gindesti ,…o scoala depasita centrata aproape in exclusivitate pe dezvoltare personala a egoului si a orgoliului, chipurile a omului de succes ,… o scoala care de la inceput te arunca intr-o competitie absurda si de neinteles,… educatie centrata pe cultivarea fricii si a indoieli, …pe slugarnicie, deruta si suferiinta umana,…departe de ce ar trebui sa fie, educatie care sa te ajute sa fi lider al gindurilor si emotiilor tale,…sa fi un om liber cu adevarat,…

catavencii 04.10.2015 at 8:05

Macar o zi din an putem sa vorbim despre cei care merita! Avem toate celelalte zile sa atragem atentia asupra neajunsurilor.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...