Rămâi conectat

Actualitate

Luna ianuarie 2016, cea mai caldă din istoria măsurătorilor meteorologice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Aeronautică şi Spaţială din SUA (NASA) a anunțat că luna ianuarie 2016 a fost cea mai caldă lună ianuarie de la începerea măsurătorilor meteorologice.

După ce anul 2015 a fost cel mai cald din ultimii 136 de ani, 2016 a atins un nou record de temperatură. Potrivit NASA, luna ianuarie a fost cea mai caldă din anul 1880 până acum, adică de când sunt disponibile date meteorologice precise.

Temperatura medie la nivel global a fost în ianuarie cu 1,13 grade mai ridicată decât valoarea normală, stabilită pe baza datelor colectate în intervalul 1951-1980. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea