Rămâi conectat

Curier Județean

Luminițele de Crăciun, plătite de un fiu al satului într-o comună din Alba: Primăria nu avea fonduri suficiente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții primăriei comunei Câlnic au anunțat că unui dintre fii satului s-a oferit să suporte costurile iluminatului de Sărbători, după ce, la mijlocul lunii decembrie, instituția anunțase că se va renunța anul acesta la iluminat din cauza lipsei banilor.

„În urma discuțiilor legate de iluminatul festiv, un fiu al statului s-a oferit să ne ajute și să plătească întreaga lucrare, astfel că începând din această seară o să avem beculețe aprinse și în Comuna noastră. Îi mulțumim mult pentru inițiativă și implicare! Exemplul său este demn de urmat! Suntem cu mare deschidere pentru orice inițiativă pe care cetățenii noștri o au pentru comunitatea noastră, deoarece doar împreună vom putea readuce la viață Comuna Câlnic!”, au scris reprezentanții primăriei Câlnic pe facebook.

„Vă anunțăm faptul că în acest an o să renunțăm la iluminatul festiv din Comuna Câlnic datorită fondurilor insuficiente și datoriilor pe care le-am moștenit de la fosta conducere și pe care ne străduim să le achităm din economii. Anul trecut s-au alocat peste 30.000 lei pentru montat/demontat instalații de iluminat.
Ne cerem scuze pentru această situație și sperăm că Nașterea Domnului va aduce în casele dumneavoastră lumină, pace și binecuvântare!”, anunțaseră reprezentanții primăriei la 15 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea