Ludovic Orban va propune SISTAREA evenimentelor private: ”Este clar că sunt focare de COVID-19”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ludovic Orban susține că va propune sistarea evenimentelor private, asta pentru că în cadrul unor astfel de evenimente nu se respectă regulile și mulți oameni nu poartă mască.

”Eu voi propune sistarea evenimentelor private, este clar că sunt focare de covid-19. Am putea reveni la vechiul sistem cu organizarea evenimentelor cu maxim 20 de persoane, însă vedeți că mulți dintre organizatori nu respectă aceste reguli.

ELIT

Este posibil inclusiv să luăm măsura interdicției organizării evenimentelor private. (…) Sunt unele voci mai radicale care vor interzicerea totală.”, a spus Ludovic Orban.

În această săptămână, Guvernul va emite o nouă decizie pentru prelungirea stării de alertă, iar în cadrul acestui document se vor decide noile restricții.

Premierul Ludovic Orban a făcut de asemenea un apel către cetățeni să nu mai participe la evenimente private sau nunți, asta pentru că acolo pot fi adevărate focare de Covid-19.

”Le recomand oamenilor să nu se mai ducă la nunți. Am văzut evenimente, nunți de 300 sau 350 de oameni, unde nu se respecta nicio regulă.

Este esențial să respectăm regulile, masca, distanțarea. Din păcate, încă mai sunt oameni care nu respectă regulile.”, a spus Ludovic Orban.

Sursa. stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419