Rămâi conectat

Curier Județean

Lucrurile mărunte pot stârni zâmbete mari! Moto Iepurașul 3, o acțiune caritabilă de Paști, organizată de Lupii Sigidavei, pentru persoanele nevoiașe din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campania „Moto Iepurașul” a ajuns în acest an la cea de-a treia ediţie. Zeci de persoane defavorizate vor primi daruri de Paști de la motocicliştii cugireni.

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, amintindu-ne de Mântuitorul care a murit pe cruce pentru noi. În același timp, Paștele este o Sărbătoare a bucuriei, în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate.

Din păcate, nu se poate spune lucrul acesta și pentru mulți dintre semenii noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află copii, mame văduve care își cresc copiii, bătrâni singuri și neputincioși, familii sărace cu mulți copii, etc.

“Gândește-te și la celelalte persoane cum își vor petrece sărbătorile…lucrurile mărunte, pot stârni zâmbete mari!
Pentru donații( jucării, alimente, bani, etc) puteți lua legătura cu oricare membru al asociației moto”, au transmis organizatorii.

Darurile vor fi împărțite în data de 7 aprilie când motocicliștii implicați în activitate vor pleca de la sediul asociației cu pachetele spre familiile nevoiașe.

Cei care doresc să ajute cu orice cred că ar putea fi de folos îi pot contacta pe Andrei Bodea – 0745843806 sau Marius Popa – 0788602297.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea