Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Lucrările la bazinul de înot acoperit din Municipiul Blaj, tot mai aproape de finalizare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările la bazinul de înot acoperit din Municipiul Blaj, tot mai aproape de finalizare.

În preajma Bazei de Agrement de la Blaj, lucrările la bazinul acoperit de înot sunt în grafic, astfel că, în luna noiembrie a acestui an, acesta va fi gata.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În aceste zile se lucrează la structura de lemn pentru montarea lateralelor din termopan și la finalizarea acoperișului din tablă. Investiția de aproximativ 4,5 milioane de lei reprezintă o lucrare multianuală, care a început în primăvara anului 2018, și care vine să completeze oferta complexului sportiv din zona Iuliu Maniu – Parcul ”Avram Iancu”, astfel că, și în afara sezonului cald, blăjenii vor putea să se bucure de un spațiu în care să poată practica înotul.

Potrivit primarului Blajului, Gheorghe Valentin Rotar, după finalizarea construcției bazinului, vor fi angajați doi profesori de sport cu specializarea înot, bazinul fiind destinat activităților școlare în fiecare zi, de luni până vineri, până la ora 14:00 și, după o pauză de igienizare, tuturor amatorilor de înot, care se vor putea bucura de facilitățile bazinului în fiecare după amiază și seară, în weekend-uri și în vacanțele școlare.

Bazinul acoperit de înot va avea lungimea de 25 m și lățimea de 12,5 m, fiind compus din cinci culoare, adâncimea apei fiind variabilă, de la 1,20 m până la 1,80 m în zona de block starturi, și este prevăzut cu suprafețe de încălzire și plajă, cele mai largi fiind în zona de start.

Bazinul va avea facilități complete: vestiare, grupuri sanitare, dușuri, saune, stație de tratare și pompare apă, centrală termică, stație filtrare apă, punct de prim ajutor, oficii, o parcare cu 14 locuri, iluminat exterior. Atât accesul pietonal, cât și cel auto se vor face din strada Iuliu Maniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea