Lucrările la autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona Alba Iulia Nord, modifică temporar circulația unor trenuri în perioada 3-5 august 2020

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Lucrările la autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona Alba Iulia Nord, modifică temporar circulația unor trenuri în perioada 3-5 august 2020

Pentru realizarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către CFR SA, vor interveni modificări în circulația trenurilor, a anunțat CFR Călători. Astfel, în 3 şi 5 august, trenul IR 1818 Timișoara Nord–Târgu Mureș își va modifica orarul de circulație astfel: trenul IR 1818 se anulează pe ruta Simeria – Târgu Mureş și circulă conform graficului de circulaţie pe ruta Timişoara Nord – Buziaş – Lugoj – Margina – Simeria.

Trenul va circula ca tren IR 12818 pe ruta Alba Iulia (plecare la ora 19.22) – Teiuş (sosire la ora 20.10). Tot în 3 și 5 august, perechea acestuia, trenul IR 1819 Târgu Mureş – Timişoara Nord, se anulează pe ruta Târgu Mureş – Simeria și circulă conform graficului de circulaţie pe ruta Simeria – Margina – Lugoj – Buziaş –Timişoara Nord.

ELIT

În zilele de 3 și 5 august vor interveni modificări și în circulația trenurilor Regio din zona afectată de lucrări, acestea fiind anunțate la nivel local, în stațiile de cale ferată.

Pentru evitarea eventualelor neplăceri, călătorii sunt rugați ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informații de la personalul CFR din stații sau să se informeze despre mersul trenurilor de pe site-ul cfrcalatori.ro sau să apeleze numărul de telefon 0219521.

Facebook Twitter Google+ YouTube