Lucrările de reabilitare la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Alba Iulia, prin PNDL, au fost finalizate. Investiții de peste 1.400.000 de lei

Rețeaua școlară și preșcolară din Alba Iulia se află într-o perioadă de investiții cumulative ce vizează atât reparații curente, lucrări de întreținere, dar și modernizarea completă a unor spații de învățământ.

Primăria a recepționat unul dintre obiectivele aflate pe lista obiectivelor susținute din PNDL, reabilitarea Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu”.

ELIT

Fazele de execuție din contractul atribuit către Alfa Construct S.R.L. au cuprins lucrări de înlocuire integrală a elementelor de acoperiș, refacerea sistemului termic inclusiv prin izolarea planșeului peste pod și subsol, realizarea unei rampe pentru persoane cu handicap, dar și îndeplinirea măsurilor și normelor ce țin de paza și siguranța la incendii.

”Orice formă de educație este importantă pentru oraș. Pentru că de aici se construiește viitorul. Avem lucrări în derulare, în diverse etape, la mai multe școli, licee sau grădinițe. Am transformat într-o oportunitate inclusiv această perioadă în care copiii au rămas acasă și am avansat pe multe șantiere. Sigur, suntem cuplați deja și la proiecte noi: o creșă și o nouă grădiniță.

Mihail David - 2020

Pentru Școala ”Liviu Rebreanu” susținem o formulă completă, după acest prag de investiții susținute din bugetul PNDL, vom trece la modernizarea curții, repararea gardului interior și amenajarea unui teren de sport propriu, folosind bugetul local. Condițiile în care învață generațiile viitoare sunt un indicator important pentru orice administrație responsabilă.” – Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.

Valoarea obiectivului de investiții Școala Generală ”Liviu Rebreanu”: 1.495.262,64 lei cu TVA inclus.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...