Rămâi conectat

Politică Administrație

Lucrările de asfaltare a drumului Secășel-Tău, finalizate. Costurile suportate de CJ Alba se ridică la 2,1 milioane lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, s-au deplasat astăzi la Secășel, în comuna Ohaba, pentru a recepționa lucrările de asfaltare ce s-au realizat pe drumul județean 107, între localitățile Secășel, comuna Ohaba și Tău, comuna Roșia de Secaș, pe o lungime de circa 3,5 km.

Aici s-au executat lucrări complexe de modernizare a drumului județean, fiind așternute două straturi de asflat și executate 6 podețe. Lucrările, care au costat 2,1 milioane de lei, cu TVA, au fost suportate din bugetul Consiliului Județean Alba.

Această lucrare este o realizare importantă pentru că deschide o nouă legătură, pe un drum asfaltat, de bună calitate, între Alba Iulia – Berghin și Roșia de Secaș – Blaj, prin Ohaba.”- a spus Alin Cucui, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea