Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lucrări mari pe o stradă mică în Alba Iulia. Zona trebuie evitată inclusiv de pietoni – FOTO  

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tronson de drum de pe strada Toporașilor din Alba Iulia, de câteva sute de metri, a intrat în reabilitare în această săptămână, lucrările urmând să fie finalizate la jumătatea lunii mai.

lucrari strada Alba Iulia04Traficul rutier și pietonal nu va fi restricționat total până în luna mai, reprezentanții Primăriei Alba Iulia precizând că imediat după ce va fi posibil se va lucra, alternativ, pe câte un sens de mers.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Participanții la trafic sunt atenționați să evite strada Toporașilor, pe distanta dintre străzile Bulevardul Revoluției 1989 și Liviu Rebreanu. În prezent se execută săpăturile generale pentru fundarea drumului nou proiectat. Data anunțată pentru finalizare este 15 mai 2016”, au transmis, joi, reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

În prezent se lucrează la caseta drumului și la îndepărtarea structurii afectate, pentru a se putea trece la realizarea canalelor tehnice și la așternerea ulterioară a stratului de asfalt.

În perimetrul respectiv își desfășoară activitatea mai multe unități de alimentație publică și o sală de fitness.

lucrari strada Alba Iulia02Lucrările sunt executate de SC Grup Florea SRL, fac parte din proiectul ”Reparații capitale străzi municipiul Alba Iulia – strada Toporașilor, Fântânele, Ghioceilor, Iederei, Salcâmului”, al cărui beneficiar este Primăria municipiului Alba Iulia. Proiectantul general al lucrărilor este SC Via Procons SRL.

Odată cu această lucrare se va moderniza și iluminatul public în zonă.

Cealaltă parte a străzii Toporașilor din Alba Iulia, cuprinsă între Mircea Eliade și Liviu Rebreanu, pe care domiciliază și primarul Mircea Hava, a fost reabilitată la sfârșitul anului 2015.

[nggallery id=1773]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Elevul sergent Flavius Taflan, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la faza națională Olimpiadei de Limba Franceză: ”Am simțit mai intens ca niciodată că munca mea nu a fost în zadar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevul sergent Flavius Taflan, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la faza națională Olimpiadei de Limba Franceză: ”Am simțit mai intens ca niciodată că munca mea nu a fost în zadar” Elevul sergent Flavius Taflan și-a trecut în palmaresul olimpic o nouă performanță. El a obținut Mențiune la faza națională a Olimpiadei de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea