Lucian Bode, la Alba: Bugetul de investiții pentru rețeaua de drumuri naționale din județul Alba va depăși 80-90 de milioane de lei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Premierul Ludovic Orban, însoțit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode se află astăzi, 24 iulie 2020, într-o vizită de lucru în judeţul Alba. Programul a inclus și o deplasare pe DN 67C (Transalpina), în vederea recepţiei lucrărilor de reabilitare prin reciclare în situ a 32 km drum şi montare parapeţi și o vizită pe șantierele loturilor 1 și 2 din A10 Sebeș –Turda.

Într-o declarație de presă făcută la Oașa, Lucian Bode a vorbit și despre investițiile care sunt în curs de desfășurare pe drumurile naționale din județul Alba și despre bugetul alocat anul acesta șoselelor din județ, spunănd că suma va ajunge undeva între 80 și 90 de milioane de lei.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Noi intervenim în acest an în rețeaua de drumuri naționale din Alba pe aproape 90 de km, pe DN 74, DN 74 A, DN 75, DN 67. Până la acest moment, în ultimele șase luni, am alocat un buget dublu față de cât au alocat cei dinaintea noastră în ultimii trei ani.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Până la sfârșitul anului bugetul de investiții în tot ce înseamnă rețeaua de drumuri naționale din Alba va depășii 80-90 de milioane de lei. Nu cred că de la Revoluție până în prezent s-au investit atâția bani pe componenta de întreținere. Așadar se poate și ne pasă de Alba”, a declarat ministrul Transporturilor Lucian Bode.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419