LPS Sebeş a colaborat cu Sportul Sebeş la nivelul juniorilor A1

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În ediţia 2011- 2012 a campionatelor organizate de AJF Alba, LPS Sebeş a a activat cu grupa de juniori născuţi majoritatea în anul 1996 pentru echipa de liga a IV a Sportul Sebeş (ocupanta ultimei trepte a podiumului la seniori) la juniori A 1 având adversari cu 2 şi 3 ani mai mari.

Participarea în această competiţie a fost benefică în vederea acumulării experienţei necesare viitoarelor jocuri din campionatul republican. După un tur de campionat de acomodare returul a însemnat o creştere evidentă la toate capitolele concretizată în 15 jocuri, 11 victorii, 3 jocuri egale şi o înfrângere„, a declarat antrenorul Petru Moga.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Lotul de jucători: Andreas Ludwig, Sorin Vasinc, Alexandru Haneş, Ştefan Pamfiloiu, Iulian Mija, Bogdan Grigore, Daniel Petrescu, Claudiu Popa, Raul Dulău, Daniel Cătălina, Alexandru Oros, Paul Banciu, Bogdan Sava, Andrei Bulugea, Alexandru Grigore, Tiberiu Isăilă, Daniel Irimie, Marian Morea, Ioan Găldean.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

La juniorii Ligii a IV-a, campionatul a fost câştigat de Performanţa Alba Iulia, cu 30 de partide, 29 de victorii, un egal, nicio înfrângere, golaveraj 193-21 (cel mai bun atac, cea mai bună defensivă), 117 puncte, Sportul Sebeş terminând pe locul al 7-lea cu 68 de puncte (101-46).

Menţionăm că la nivelul juniorilor republicani B, LPS Sebeş (antrenor Emil Ţimpea) s-a calificat la faza zonală de la Salonta. (M.N.)

Dan HENEGAR

Must de Jidvei

3 Comentarii

Jerusalem 4 iunie 2012 at 16:27

CATE TREPTE ARE PODIUMUL, D-LE HENEGAR, PATRU?!

vasinc sorin vasile 4 iunie 2012 at 18:26

nu am fi reusit fara ajutorul domnului antrenor caruia ii multumim …

as 5 iunie 2012 at 11:16

la rez directe, sportul sebes – performanta 3-1 si 0/1, plus depunctarea respectiva a Ighiului…. Sportul pe trei (ultima treapta a podiumului)

Comentariile sunt oprite