Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lovită, urmărită și amenințată cu moartea: O femeie din Alba și-a iertat soțul deși i-a făcut viața un coșmar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lovită, urmărită și amenințată cu moartea: O femeie din Alba și-a iertat soțul deși i-a făcut viața un coșmar

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud la o pedeapsă de un an și o lună de închisoare, cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu.

Bărbatul a scăpat ușor deoarece soția și-a retras plangerea pentru infracțiunile de violența în familie, distrugere și amenințare.

În actul de sesizare s-a reținută că în data de 18.09.2022, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în locuința sa, pe fondul consumului de alcool, inculpatul a proferat amenințări la adresa soției sale şi a lovit-o cu piciorul în zona spatelui.

De asemenea, în data de 18.09.2022, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în locuință, pe fondul consumului de alcool, fiind înarmat cu un par, inculpatul a distrus geamul uşii de intrare în locuință, cauzând un prejudiciu în cuantum de 200 RON.

În data de 20.09.2022, în jurul orei 18.00, deşi cunoştea faptul că prin ordinul de protecție provizoriu confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, i s-a interzis exercitarea dreptului de a se apropia de partea civilă la o distanță mai mică de 150 m, precum şi de reședința victimei, inculpatul l-a încălcat prin aceea că s-a deplasat la locuința persoanei vătămate.

S-a mai arătat că în data de 04.10.2022, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla în autobuz, deşi cunoştea faptul că prin sentința civilă a Judecătoriei Aiud a fost emis un ORDIN DE PROTECȚIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii, s-a dispus obligarea acestuia la păstrarea unei distanțe minime de 150 metri față de victimă şi de locuința acesteia situată în Ciumbrud, precum şi locul de muncă al acesteia, inculpatul l-a încălcat prin aceea că s-a apropiat la o distanță mai mică de 150 m şi a proferat injurii la adresa ei şi a agresat-o fizic prin faptul că a tras-o de păr.

În data de 04.10.2022, în jurul orei 11.15 – 11.20, deşi cunoştea faptul că prin sentința civilă a Judecătoriei Aiud a fost emis un ORDIN DE PROTECȚIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii, s-a dispus obligarea acestuia la păstrarea unei distanțe minime de 150 metri față de victimă şi de locuința acesteia, inculpatul l-a încălcat prin aceea că s-a deplasat la locul de muncă al persoanei vătămate, în scopul de a interacționa cu partea civilă.

Totodată, sa reținut că în data de 04.10.2022, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla într-un autobuz, pe scaunul din spatele soției sale, inculpatul a tras-o de păr de două ori, cauzându-i suferințe fizice, respectiv că în data de 04.10.2022, în jurul orei 15.23, inculpatul a sunat-o pe partea civilă şi i-a spus că o va aştepta în curte şi o va termina.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea