Rămâi conectat

Curier Județean

Loveşte şi fugi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Joi seara poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sebeş au identificat un taxi înmatriculat in judeţul Sibiu, din care au coborât 4 persoane suspecte care au intrat într-un supermarket din localitate. Autoturismul cu care au venit indivizii a oprit la circa 100 de metri distanţă de parcarea supermarketului, şoferul acestuia aşteptând la volan. La scurt timp, cei patru au revenit din magazin şi s-au urcat în maşina care a demarat în trombă, spre Alba Iulia. Deoarece prin comportamentul lor persoanele au trezit suspiciuni, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, iar cu sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră acesta a fost oprit pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş.
Asupra persoanelor din autoturism au fost găsite mai multe produse cosmetice, iar din primele cercetări a rezultat faptul că bunurile, în valoare totală de 325 de lei, au fost sustrase din incinta supermarketului din Sebeş.
Cercetările sunt continuate faţă de G.S.L. de 23 de ani, H.G.M., de 21 de ani, P.L.I., de 22 de ani şi G.C.G., de 26 de ani, toţi din Sibiu sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Modificarea unor funcții și stabilirea salariilor angajaților din administrația Căminului pentru persoane vâstnice din Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modificarea unor funcții și stabilirea salariilor angajaților din administrația Căminului pentru persoane vâstnice din Alba Iulia: Proiectul, pe masa consilierilor locali În cadrul ședinței Consiliului Local Alba Iulia, din data de 29 februarie 2024, pe masa consilierilor se află aprobabrea înființări unor noi posturi în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia, dar și stabilirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea