Loveşte şi fugi

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Joi seara poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sebeş au identificat un taxi înmatriculat in judeţul Sibiu, din care au coborât 4 persoane suspecte care au intrat într-un supermarket din localitate. Autoturismul cu care au venit indivizii a oprit la circa 100 de metri distanţă de parcarea supermarketului, şoferul acestuia aşteptând la volan. La scurt timp, cei patru au revenit din magazin şi s-au urcat în maşina care a demarat în trombă, spre Alba Iulia. Deoarece prin comportamentul lor persoanele au trezit suspiciuni, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, iar cu sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră acesta a fost oprit pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş.
Asupra persoanelor din autoturism au fost găsite mai multe produse cosmetice, iar din primele cercetări a rezultat faptul că bunurile, în valoare totală de 325 de lei, au fost sustrase din incinta supermarketului din Sebeş.
Cercetările sunt continuate faţă de G.S.L. de 23 de ani, H.G.M., de 21 de ani, P.L.I., de 22 de ani şi G.C.G., de 26 de ani, toţi din Sibiu sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419