Rămâi conectat

Politică Administrație

Locuri de muncă pentru preoți: 5 parohii vacante în Alba, în perioada ianuarie – februarie 2014

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei a aprobat în ședința de lucru a Consiliului Eparhial, lista parohiilor vacante în perioada ianuarie – februarie 2014. Este vorba despre 5 parohii unde posturile vor fi ocupate prin transfer, numire sau concurs:

*În Parohia Biia, cu 1043 credincioși, postul va fi ocupat prin transfer. Termenul limită de depunere a dosarelor la Centrul eparhial este 7 februarie 2014.

*În Parohia Cugir IV, cu 2960 de credincioși, postul va fi ocupat prin concurs. Dosarele trebuie depuse la Centrul eparhial până în 7 februarie 2014. Concursul constă din: o probă scrisă cu subiect formulat din domeniul Teologie dogmatice, morale, pastorale şi misionare; o predică rostită în faţa comisiei; o cateheză rostită în faţa comisiei; o probă de slujire bisericească.

Pentru postul de preot categoria ”concurs” îşi vor putea depune dosarele doar preoţii licenţiaţi în teologie care au minim 5 ani vechime în preoţie şi care nu au fost transferaţi în ultimii 5 ani. Dosarul va cuprinde: cererea adresată Chiriarhului, CV-ul, raport de activitate vizat de oficiul protopopesc, adeverinţă cursuri şi/sau studii post-universitare, copii după actele de studii (foaie matricolă şi Diplomă de licenţă), declaraţie că va locui în parohie, fişă personală (notările administrative pe ultimii cinci ani şi vechimea în preoţie)”, se arată în anunțul Arhiepiscopiei.

*În Parohia Turdaș, cu 271 de credincioși, postul va fi ocupat prin numire. Dosarele se depun la Centrul eparhial până la data de 14 februarie. Este un post dedicat preoților licențiați în Teologie, cu examenul de capacitate susținut. Dosarul trebuie să cuprindă: cerere, CV, copie acte studii (Foaie matricolă și Diplomă de licență).

*În Parohiile Sântimbru (cu 830 de credincioși) și Vurpăr (cu 782 de credincioși) posturile vor fi ocupate prin transfer. Dosarele se depun la Centrul eparhial până în 14 februarie 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea