Rămâi conectat

Curier Județean

Locuri de muncă pentru preoți: 3 parohii vacante în Alba, în luna aprilie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei a anunțat parohiile vacante până la sfârșitul lunii aprilie 2014. Este vorba despre 3 parohii unde posturile vor fi ocupate prin transfer sau numire:

*În Parohia Petreşti I, Protopopiatul Sebeş, cu 2.500 de credincioşi, postul va fi ocupat prin transfer. Termenul limită de depunere a dosarelor la Centrul eparhial este 30 aprilie 2014.

”Pentru postul de preot, categoria transfer, îşi vor putea depune dosarele doar preoţii licenţiaţi în teologie care au minim 5 ani vechime în preoţie şi care nu au fost transferaţi în ultimii 5 ani. Dosarul va cuprinde: cererea adresată Chiriarhului, CV-ul, raport de activitate vizat de oficiul protopopesc, adeverinţă cursuri şi/sau studii post-universitare, copii legalizate după actele de studii (foaie matricolă şi Diplomă de licenţă), declaraţie că va locui în parohie, fişă personală (notările administrative pe ultimii cinci ani şi vechimea în preoţie)”, se arată în anunțul Arhiepiscopiei.

*În Parohile Izvorul Ampoiului (561 de credincioși), care aparține de Protopopiatul Alba Iulia și Ciuruleasa (664 de credincioși), care aparține de Protopopiatul Câmpeni, posturile vor fi ocupate prin numire. Dosarele se vor depune la Centrul eparhial, până la data de 30 aprilie 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Zona de picnic de la Panoramic Alba Iulia, pregătită pentru 1 MAI 2024. Albaiulienii pot încinge micii pe grătarele noi, montate de primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Zona de picnic de la Panoramic Alba Iulia, pregătită pentru 1 MAI 2024. Albaiulienii pot încinge micii pe grătarele noi, montate de primărie Primăria Alba Iulia a început pregătirile pentru 1 mai 2024, ziua internațională a muncii, când o parte din albaiulieni aleg să iasă la iarbă verde și să încingă grătarele. La Panoramic au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea