Rămâi conectat

Actualitate

Locuri de muncă în străinătate. Peste 1400 de oferte. Muncitorii necalificaţi în agricultură, agenți de pază, tâmplari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Angajatorii străini oferă prin reţeaua EURES peste 1400 de locuri de muncă. Asistenţii medicali şi muncitorii necalificaţi în agricultură sunt cele mai căutate posturi.

 

Numai în Spania, angajatorii caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură. Alte 242 de posturi vacante sunt în Germania, care caută în principal personal specializat în industria gastronomiei, dar şi agenţi de pază, tâmplari sau electricieni. În Marea Britanie sunt disponibile 168 de locuri de muncă, dintre care 35 de îngrijitori persoane, iar restul de asistenţi medicali.Şi în Suedia sunt disponibile 35 de posturi, dintre care 15 de vopsitori auto şi 10 de mecanici auto.

 

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot vedea ofertele pe site-ul de internet eures.ro sau pot afla mai multe informaţii de la sediul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din localitatea de domiciliu.

 

Sursa: www.romania-actualitati.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Angajări MASIVE la stat. Peste 3.000 de oameni, într-o singură lună! Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în aprilie 2024, de 1.292.549, cu 3.009 mai multe comparativ cu luna anterioară (plus 0,23%), aproape 64% dintre acestea fiind în administraţia publică centrală, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor. Din totalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea