LOCURI de MUNCĂ în străinătate: Baby sitter în Belgia, programator în Olanda, florar decorator în Irlanda. Peste 350 de posturi, la data de 29 martie 2016

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cei care doresc să lucreze în străinătate pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează peste 350 de locuri de muncă în Belgia, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Spania și Suedia.

 AJOFM Alba a transmis oferta actualizată, valabilă la data de 29 martie 2016.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mai jos, lista locurilor de muncă vacante și cum puteti aplica

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Belgia

Baby sitter – 1 post

Se cere: experienta in munca aproximativ 2 ani; bune cunostinte de limba engleza; flexibilitate in privinta orelor de lucru (maxim 38 ore/saptamana); disponibilitate de a ramane cu familia pentru o prioada de 3 ani de zile; limba engleza cunostinte bune. Data limită a ofertei: 28-04-16.

Mod de aplicare: Se transmite CV in limba engleza sau olandeza la urmatoarea adresa de email: niki_peeters@hotmail.com. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Germania

Factor postal – 15 posturi

Se cere: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Data limita a ofertei 30-06-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Electrician industrial – 5 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca electrician; Cunostinte in PLC (Programmable Logic Control); Cel putin 1 an experienta profesionala anterioara ca electrician industrial; Permis de conducere categoria B si automobil personal; Disponibilitate de a calatori; Capacitatea de a lucra independent; Atentie si precizie. Cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana (min. A1). Data limită a ofertei: 31-03-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de calificare in domeniu si recomandari de la angajatorii anteriori, la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de, in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „Industrial electrician” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer sistem de navigatie satelit Galileo (f/b) – 1 post

Se cere: Diploma de masterat in Navigatie, Inginerie Electrica, Telecomunicatii, fizică sau Inginerie Aerospatiala; Cunostinte aprofundate in arhitectura de satelit si in aplicatii de sisteme de navigatie; Cunostinte specifice in domeniul conceptelor de navigatie prin satelit, de prelucrare a datelor care variaza si de tehnici de pozitionare si de procesare a semnalului, de algoritmi si instalatii de prelucrare a segmentului terestru; Experienta de prelucrare a datelor si de programare folosind C ++, Matlab si limbaje de scriptare; Experienta demonstrata in domeniul Galileo sau GPS;Disponibilitatea de a lucra pe o perioada mai lunga in unul din centrele europene Galileo, in special in Noordwijk (zona Amsterdam), Munchen sau Praga. Limba engleza fluent, constituie avantaj o a doua limba straina (de preferinta limba germana). Data limită a ofertei: 30-04-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie in limba engleza sau germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii in domeniu, la adresa de e-mail work-in-germany@usgpeople.de,in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „System Engineer Galileo Services” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Tehnician electronist (tehnologie de operare) – 2 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca tehnician electronist; Cunostinte in tehnica SPS; Permis de conducere categoria B; Flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru; Fiabilitate si spirit de echipa; Capacitatea de a lucra independent. Cunostinte foarte bune de limba germana (scris si vorbit), cel putin nivel B1. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Mod de aplicare: Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

Mecanic proces in tehnologia prelucrarii plasticului si a cauciucului – 10 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata in domeniu; Constituie avantaj experienta in industria maselor plastice; Dexteritate manuala. Cunostinte foarte bune de limba germana (scris si vorbit), cel putin nivel B1. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

Electrician (f/b) – 2 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata in domeniu; Cunostinte de baza in pneumatica; Capacitatea de a citi si interpreta planuri si desene tehnice; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori; Flexibilitate, spirit de echipa si capacitatea de a lucra independent. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Mod de aplicare: Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

Inginer proces in tehnologia prelucrarii plasticului si a cauciucului (f/b) – 5 posturi

Se cere: Pregatire profesionala incheiata si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Dtaa limită a ofertei 01-04-16.

Mecanic echipamente sanitare, de incalzire si aer conditionat – 1 post

Se cere: Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B; Amabilitate si orientare catre client. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Sofer camion pe distante lungi – 3 posturi

Se cere: Permis de conducere categoria CE (camioane grele cu remorca); Experienta anterioara in domeniu. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Sofer camion (trafic national) pe distante lungi – 2 posuri

Se cere: Permis de conducere categoria CE(camioane grele cu remorca);Experienta anterioara in domeniu; Constituie avantaj licenta pentru transport marfuri periculoase. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Sofer camion (trafic local) – 1 post

Se cere: Permis de conducere categoria CE(camioane cu remorca);Experienta anterioara in domeniu; Constituie avantaj licenta pentru transport marfuri periculoase. Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Mod de aplicare pentru posturile de mai sus: Se transmit C.V -ul model Europass cu fotografie, scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba germana, insotite de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu, traduse in limba engleza/germana la adresa de e-mail buc_eures@buc.anofm.ro. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiilor, vor fi contactate de reprezentantii angajatorului german in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

Inginer electrician (f/b) – 1 post

Se cere: Studii superioare in Automatica si Control sau intr-un domeniu similar, finalizate cu diploma de licenta si/sau 2-3 ani experienta in domeniu; Capacitatea de a lucra independent; Creativitate si atentie la detalii; Disponibilitate de a calatori, flexibilitate si spirit de echipa; Cunostinte bune de limba engleza. Cunostintele de limba germana constituie avantaj. Data limită a ofertei: 30-04-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-7 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer electrician (f/b) – 1 post

Se cere: Studii superioare in domeniu, finalizate cu diploma de licenta; Experienta in dezvoltarea de surse de alimentare, de comutare sau de convertoare de putere; Cunostinte în alegerea și dimensionarea modulelor si a componentelor electronice de putere (semiconductori, circuite driver); Cunoasterea a cel putin unui software comun de simulare pentru circuite electronice, cum ar fi Multisim, Pspice, LTspice etc; Experienta in lucrul cu placile cu circuite imprimate de proiectare cu software CAD cum ar fi Eagle, Altium vs Mentor Graphics; Bune abilitati de comunicare si stil de lucru autonom si responsabil; Cunostinte foarte bune de limba engleza (fluenta in vorbire). Cunostintele de limba germana, avantaj. Data limită a ofertei: 30-04-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-8 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer calitate (productia de echipamente in industria aerospatiala) (f/b) – 1 post

Se cere: Studii superioare in domeniu, finalizate cu diploma de licenta; Experienta profesionala pertinenta intr-o pozitie de control al calitatii, in mod ideal intr-o industrie strict reglementata (industria auto,aerospatiala, farmaceutica, tehnologie medicala); Buna cunoastere a standardelor relevante de management al calitatii (ISO 9001, ISO 14001, EN-9100); Constituie avantaj o certificare in inginerie sau audit ASQ, Six Sigma sau in Management LEAN; Cunoasterea FMEA; Cunostinte bune de statistica; Cunostinte foarte bune de limba engleza (fluenta in vorbire) si cunostinte bune de limba germana – B. Data limită a ofertei: 30-04-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2015-NSB-10 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Dezvoltator software (f/b) – 1 post

Se cere: Studii superioare in domeniul dezvoltarii de software, al informaticii sau intr-un domeniu similar, finalizate cu diploma de licenta; Mai multi ani de experienta in lucrul cu limbaje de programare C ++, C # sau Delphi: Cunostinte bune de limba engleza, constituie avantaj limba germana (nu este obligatoriu). Data limită a ofertei: 30-04-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-12 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Ergoterapeut (f/b) – 2 posturi

Se cere: Calificare profesionala in domeniu; Cunostinte in domeniul neurologiei si pediatriei; Permis de conducere categoria B si automobil propriu, intrucat activitatea presupune si deplasarea la domiciliul pacientilor, in perimetrul oraselor Wurselen si Aachen; Orientare catre client, flexibilitate, seriozitate si motivare; Cunostinte bune de limba germana. Data limită a ofertei: 30-04-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass cu fotografie, insotit de scrisoarea de intentie, ambele completate la calculator, in limba germana, la adresa de e-mail rembold@praxisrembold.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Inginer mecanic (f/b) – 8 posturi

Se cere: Studii de masterat finalizate in inginerie mecanica sau mecatronica; Experienta in lucrul cu programul CATIA V5(EHI/ELB); Cunoasterea majoritatii componentelor electrice, a arhitecturii si caracteristicilor autovehiculelor, precum si a aplicatiilor Microsoft Office; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra in echipa; Abilitati de comunicare, asertivitate si seriozitate. Cunostinte bune de limba engleza (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 10-05-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana (daca este cazul), la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-14 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Inginer electrician (f/b) – 6 posturi

Se cere: Studii universitare sau postuniversitare finalizate in inginerie electrica, mecanica sau mecatronica; Experienta in efectuarea de masuratori ale componentelor electrice ale autovehiculelor; Cunoasterea majoritatii componentelor electrice de automobile si a aplicatiilor Microsoft Office; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa; Abilitati de comunicare, asertivitate si seriozitate. Cunostinte bune de limba engleza (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 10-05-16

Modelator specialist Maya/3D Studio Max 3D – 1 post

Se cere: Cel putin 2 ani experienta in modelarea si proiectarea mid-poli; Experienta in lucrul cu standardul XML si formatul COLLADA, in formatarea fisierelor FPX si Kodak FlashPix; Abilitati exceptionale in Maya si 3DS Max, in sisteme integrate hardware si software, precum si in utilizarea programelor Microsoft Office; Experienta in Cinema 4D si cunostinte de baza de Java; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa; Abilitati de comunicare, atentie la detalii, asertivitate si seriozitate. Cunostinte bune de limba engleza si germana (scris, vorbit) – nivel B1. Data limită a ofertei: 10-05-16

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta TEC2016-NSB-16 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Irlanda

Florar decorator – 1 post

Se cere: Este necesara experienta ca florar (3 ani). Aplicatii trebuie sa fie persoane agreabile, de incredere, corecte si competente in domeniul aranjamentelor de nunta, inmormantare, buchete. Aplicantii este necesar sa cunoasca limba engleza atat cat sa inteleaga exact ce li se cere sa faca. Data limită a ofertei: 15-04-16

Mod de aplicare: Scrisoare de intentie si CV europass in engleza trimis la adresa de email info@allseasonsflowers.ie.

Marea Britanie

Bucatar – 58 posturi

Se cere: Candidatii trebuie sa aibe minim 2 ani experienta in domeniu,sa fie persoane motivate,punctuale,oneste si foarte bine organizate.Acestia trebuie sa fie capabili sa prepare diverse feluri de mancare.Deasemenea persoanele interesate trebuie sa detina calificare in domeniu sau sa aiba o ucenicie facuta in domeniu; engleza. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Mod de aplicare: Se va aplica cv model Europass cu poza inclusa in limba engleza la adresa de email:pr@in-focus.org

Îngrijitor persoane/infirmier – 60 de posturi

Se cere: 1 an experienta in domeniu; engleza; data limită a ofertei: 31-03-16

Mod de aplicare: corina@avantacare.com

Asistent medical – 60 de posturi

Se cere: Candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC; engleza. Data limită a ofertei: 31-03-16

Mod de aplicare: .Se aplica cv in limba engleza la corina@avantacare.com

Îngrijitori persoane – 25 de posturi

Se cere: -carnet de conducere cat.B -cazier international curat-pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte:pasaport,buletin,certificat de nastere -abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri; engleza nivel B1. Data limită a ofertei 31-03-16.

Mod de aplicare: cv model Europass in limba engleza la adresa de email:cspavel@clececare.co.uk.tel:0040756116342-d-na Camelia Pavel.Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

Îngrijitor persoane – 5 posturi

Se cere: candidatii trebuie sa aiba experienta de pana la 1 an -carnet de conducere cat.B -calificare in domeniu.Cei care nu au calificare in domeniu dar au lucrat in acest sector firma va va ajuta sa obtineti calificarea in timp ce lucrati; engleza-B1. Data limită a ofertei 01-04-16.

Mod de aplicare: se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:jobs@careinhand.co.uk

Sofer profesionist – 1 post

Se cere: card CPC valid, permis de conducere cu mai putin de 9 puncte penalizare, card tahograf digital, minim 1 an experienta. Limba engleza nivel mediu. Data limită a ofertei: 31-03-16.

Mod de aplicare: CV in limba engleza la ionut.tefeles@cdslabour.co.uk, tel +4407887495401

Norvegia

Postdoctorand departament biomedical – 1 post

Se cere: Doctorat in matematica. Cunostinte de analiza functionala, teoria aproximarii, teoria probabilitatilor, programare Matlab, Python.Bune abilitati interpersonale, dorinta de a lucra ca parte a unei echipe internationale. Femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice. Limba engleza-excelent (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 15-04-16.

Mod de aplicare: Aplicatia se trimite la: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=0219201601267&p=0&ID=9353607&rv=al. Aceasta va cuprinde: scrisoare de intentie si CV in limba engleza, lista de publicatii si pana la 3 scrisori de recomandare (una de la coordonatorul de doctorat). Toate atasamentele trebuie prezentate in format PDF. Informatii la Dr. Valeriya Naumova, e-mail: Valeriya@simula.no.

Postdoctorand in Departamentul biomedical – 1 post

Se cere: Master in matematica si/sau informatica. Cunostinte de analiza matematica, analiza functionala, teoria aproximarii, teoria probabilitatii, optimizare, familiarizare cu programarea Matlab, Python. Bune abilitati interpersonale, dorinta de lucru ca parte a unei echipe internationale. Femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice. Limba engleza-excelent (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 15-04-16.

Mod de aplicare: Aplicatia se trimite la: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=0219201601266&p=0&ID=9353598&rv=al. Aceasta va cuprinde: scrisoare de intentie si CV in limba engleza, copie a tezei de master si 2 scrisori de recomandare (una de la coordonatorul de masterat). Toate atasamentele trebuie prezentate in format PDF. Specificati modul in care ati aflat despre aceasta pozitie. Informatii la Dr. Valeriya Naumova, e-mail: Valeriya@simula.no.

Inginer instrumente de masurare – 1 post

Se cere: Licenta sau master in domeniu, experienta, capacitate de a citi manuale tehnice si a comunica in limba engleza, permis conducere cat. B, buna cunoastere a Grimm EDM 180, FH 62 I-R, TEOM si a analizoarelor Serinius, experienta administrativa si in vanzari; Limba engleza (fluent-scris si vorbit), limba norvegiana sau o limba scandinava-avantaj. Data limită a ofertei: 20-03-16.

Mod de aplicare: Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: mf@im.no. Informatii suplimentare la dl. Martin Furevik, telefon: +47 9969 5568.

Olanda

Designer Software – 1 post

Se cere: Studii de specialitate Experienta minim 2 ani. Engleza.Data limită a ofertei: 15-04-16. Mod de aplicare: se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:henk@shrs.pro-dl.Henk Smolders.

Designer Software – 1 post

Se cere: Studii superioare tehnice Abilitati de comunicare si ascultare.Abilitati de organizare a propriei munci 2-10 ani experienta Experienta Microsoft,Net Framework,wpf,Visual Studio Team System,experienta cu LINQ,AQL.Constituie avantaj carnet de conducere.Se lucreaza 40 ore/saptamina. Engleza-scris si vorbit. Data limită a ofertei: 15-04-16.

Mod de aplicare: Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:henk@shrs.pro-dl.Henk Smolders.

Programator – 1 post

Se cere: studii superioare de specialitate minim 2 ani experienta carnet de conducere categ.B. Engleza-scris si vorbit. Data limită a ofertei: 15-04-16.

Mod de aplicare: Se trimite CV Europass in limba engleza:henk@shrs.pro-dl.Henk Smolders.

Polonia

Administrator/muncitor birou asistenta – 1 post

Se cere: • calificare in domeniul IT• cunoasterea Linux (preferabil Debian sau RedHat)• Aplicatii de management bazate pe Apache, Nginx, PHP, MySQL, PostgreSQL, etc.• capacitatea de a rezolva problemele• suport pentru biroul de asistenta• capacitatea de organizare proprie a muncii; engleza- nivel B2. Data limită a ofertei: 31-03-16.

Mod de aplicare: cv si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10

Dezvoltator Android – 1 post

Se cere: • Educatie in domeniul IT si experienta de minim 1 an• experienta de dezvoltare Android in Java(cel putin 1 an)• experienta in mediu „Eclipse”• abilitatea de a crea site-uri si de a crea comunicare intre aplicatii / site-uri• abilitati practice in utilizarea tehnologiei de mai sus• precizie si atentie la detalii, fiabilitate, punctualitate; engleza – nivel B2. Data limită a ofertei: 31-03-16.

Mod de aplicare: cv si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10.

Designer grafic – 1 post

Se cere: educatie in grafic designer (cel putin invatamantul secundar)si experienta minim 1 an• creativitate combinata cu supradotare artistica• cunoasterea foarte buna a Adobe• experienta de proiectare grafica pentru noile media (site-uri web, multimedia)• desen de mana si cunostinte programe si procesare video 3D (avantaj). engleza – nivel B2. Data limită a ofertei: 31-03-16.

Mod de aplicare: cv si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10.

Asistent Manager – 1 post

Se cere: • educatie in domeniul IT si minim 1 an experienta•cunostinte in tehnologii de marketing pe Internet si cunostinte teoretice de Internet • interesat de marketingul interactiv• cunostinte foarte bune de MS Office• abilitati foarte bune de comunicare, regularitate, precizie• abilitati foarte bune de gestionare a timpului • permis de conducere; engleza – nivel B2. Data limită a ofertei: 31-03-16.

Mod de aplicare: cv si scrisoare de intentie la consilierul EURES h.podgorny@ohp.pl, Tel. +48 17 852 39 10.

Republica Cehă

Slefuitori, Pilitori – 5 posturi

Se cere: Stare buna de sanatate, abilitati manuale bune. Germana constituie avantaj. Data limită a ofertei: 01-05-16.

Mod de aplicare: CV la email:hazlov@abydos.cz;rebeca.miclau@abydos.cz;tel:0040748873233

Sofer profesionist camion – 15 posturi

Se cere: Permis conducere C+E;Calificare sofer profesionist;3 ani experienta ca sofer profesionist. Ceha/Germana/Engleza. Data limită a ofertei: 31-05-16

Mod de aplicare: CV in ceha/engleza/germana la artnerova@jmit.cz;Persoana contact Sabina Artnerova tel:420 585 206 140-147.

SOFER CAMION (TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL) – 1 post

Se cere: Educatie de baza;permis de conducere C+E +calificare;experienta – avantaj; Ceha,Slovaca. Data limită a ofertei: 31-05-16.

Mod de aplicare: Pavlas tel:420774234076; rastruck@seznam.cz

SOFER CAMION (TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL) – 3 posturi

Se cere: Educatie de baza;permis de conducere C+E +calificare;experienta – avantaj;Limba Ceha,Slovaca. Data limită a ofertei: 31-05-16.

Mod de aplicare: Pavlas tel:420774234076; rastruck@seznam.cz

Slovacia

Sofer autocamion transport international – 30 de posturi

Se cere: Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experienta, cazier curat, fara probleme de sanatate sau psihice, serios, harnic. Limba engleza sau germana de baza. Data limită a ofertei: 31-12-16.

Mod de aplicare: Se trimite CV la adresa: milan.toman@dabeda.sk. Se va efectua interviu telefonic.

Ingrijitor persoane/infirmier – 7 posturi

Se cere: Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate; Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Data limită a ofertei: 31-12-16

Mod de aplicare: Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: riaditel.svj@seniorville.eu. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

Sticlar – 6 posturi

Se cere: Scoala profesionala sau sticlar calificat la locul de munca; inalta calificare (de la categoria 6 in sus); experienta in domeniu; apt de munca din punct de vedere medical. Data limită a ofertei: 01-04-16

Mod de aplicare: CV EUROPASS in limba romana la angajator, email: hutan50@gmail.com si la consilierul EURES Elena Eleonora Diaconu, email: elena.diaconu@tl.anofm.ro.Proba de lucru are loc in Slovacia la fabrica Rona (drumul dus-intors RO-SK) platit de angajator dupa selectia CV-urilor.Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului.

Spania

Maseur – 1 post

Se cere: postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html

Germana( oblig) intermediar; spaniola intermediar; engleza interm. Data limită a ofertei: 31-01.17

Mod de aplicare: se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Suedia

Vopsitor auto – 15 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Femei de serviciu – 20 de posturi

Nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Tinichigiu auto – 10 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza –mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419