Rămâi conectat

Curier Județean

Locatarii care ocupau abuziv un imobil din Aiud au fost EVACUAȚI: Primăria vrea să redea comunității spațiile ajunse în paragină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locatarii care ocupau abuziv un imobil aparținând Eparhiei Reformate din Ardeal, de pe strada Transilvaniei, nr. 42, au fost evacuați de primăria Aiud. Administrația locală vrea să redea comunității spații ajunse în paragină.

„După modelul străzii Bethlen Gabor, continuăm să recuperăm pentru a reda comunității spații ajunse în paragină și ocupate abuziv.

Imobilul situat pe strada Transilvaniei, nr. 42, aparține Eparhiei Reformate din Ardeal, iar până zilele trecute era ocupat în mod abuziv. Locatarii au fost evacuați, urmând să se mute în locațiile în care au domiciliul conform cărții de identitate sau în locuințe sociale conform regulamentului.

În prezent Primăria municipiului Aiud poarta discuții cu Eparhia Reformată cu privire la un schimb de imobile, astfel încât Primăriei să îi revină imobilul sus-menționat„, au scris reprezentanții primăriei Aiud pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea