Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Localitățile din județul Alba SCAPĂ deocamdată de CARANTINĂ: Arafat: DSP nu a propus măsuri de carantinare la INSP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunţat, după o ședință susținută la prefectura Alba, că în județul Alba nu se va lua măsura carantinări pentru că DSP nu a propus încă această măsură către INSP.

„Ni s-a prezentant situația, este o incidență mare în Alba Iulia, Sebeș și Blaj, unde cifrele sunt mari. CJSU va rămane să discute măsurile și ce vor propune, noi nu putem lua măsuri pentru că DSP nu a propus măsuri de carantinare la INSP, ca să le avizeze să ajungă la comitetul județean. Urmează să discute în cadrul comitetului, să se ia decizia care sunt demersurile pe care DSP le va propune INSP și ulterior comitetul să decidă în baza acestui lucru.” a spus Raed Arafat la Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Arafat a participat de la ora 16.00 la sedință a CJSU Alba, cu reprezentanții tuturor instituțiilor din județ implicate în combaterea pandemiei de COVID-19.

Judeţul Alba se situează pe locul 6 în ţară în ce priveşte rata de infectare, situată vineri la 5,81 la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua precedentă, când s-a înregistrat 5,64 la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Alba au fost confirmate pozitiv un număr de 237 de persoane.

Până la acest moment 4 reședințe de județ au fost carantinate: Baia Mare, Zalău, Slobozia și Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea