Rămâi conectat

Politică Administrație

Liviu Dragnea: În primul trimestru guvernul va adopta Legea prevenției. Firmele vor fi avertizate dacă procedează greșit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dragneaLiviu Dragnea a anunțat, luni seara, că viitorul Guvern va adopta în primul trimestru din 2017 Legea prevenției, prin care nu se va mai putea impune o măsură punitivă unei firme înainte de dispunerea unei „măsuri de prevenție”, prin care respectiva firmă să fie avertizată că procedează greșit.

Dragnea a afirmat că „relatia dintre stat și oamenii de afaceri trebuie schimbată complet” în așa fel încât „statul să nu mai fie agresiv cu firmele”. În acest scop, în primul trimestru din acest an se va adopta Legea prevenției, astfel încât „nimeni să nu mai primească o măsură punitiva înainte să aibă o măsură de prevenție”.

Liderul PSD s-a întrebat, în conditiile în care „partea covărșitoare din venituri este făcută de oamenii de afaceri”, dacă „trebuie să avem un stat care să-i pedepsească, să le închidă firmele, să-i trimită în pușcărie”.

Pentru aceasta se va înființa un „minister al lor, care să comunice cu ei și să fie placa turnantă în relația dintre mediul de afaceri și ministerele de linie” – Ministerul pentru Intreprinderi mici și mijlocii, mediul de afaceri si antreprenoriat, a spus Liviu Dragnea, citat de hotnews.

De asemenea, va exista un minister separat pentru Ape si Păduri, a anunțat Dragnea, care a adăugat că este necesară demararea unui „mare program de reîmpădurire”.

sursa: hotnews


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea