Liviu Dragnea ar putea ajunge din nou pe mâna lui Kovesi. Parchetul European ar putea prelua dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea ar putea ajunge din nou pe mâna lui Kovesi. Parchetul European ar putea prelua dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea este terminat după ce Laura Codruța Kovesi a primit susținerea de a ocupa șefia Parchetului European. Puterea pe care o va avea fosta șefă a DNA poate însemna sfârșitul celui care a fost mare lider al PSD.

Liviu Dragnea este în tensiune maximă la Ravova. Puterea pe care Laura Codruța Koveși o va dobândi o dată cu obținerea funcției de procuror șef european ar putea însemna scoaterea definitivă din joc a fostului lider PSD.

Motivul este extrem de simplu: fosta șefă a DNA se va ocupa de la înălțimea funcției dobândite de dosarele cu mari fraude cu fonduri europene și/sau cu caracter transfrontalier.

Fraudele de peste 100.000 de euro intră în acest moment în atenția Parchetului European, dar și de cele care au prejudiciu mai mic dacă Camera permanentă competentă din cadrul EPPO va decide că poate fi preluat de Parchetul european.

Liviu Dragnea se află însă într-o situație gravă pentru el. EPPO ar putea prelua acum un dosar precum Tel Drum în care liderul PSD este acuzat de fraudă cu fonduri europene de 27 de milioane de euro. Deși nu are un caracter transfrontalier, cazul ar putea fi considerat ca reprezentând ”o amenințare gravă la adresa intereselor financiare ale Uniunii sau a reputației instituțiilor Uniunii și a încrederii cetățenilor Uniunii”.

srusa: capital.ro

Facebook Twitter Google+ YouTube 

1 comentariu

Eu 21 septembrie 2019 at 11:23

Sa preia si tel drum si flota si megaexcrocheria vw-gas.Dar oare are curaj codruta sa muste mâna matusii care a pus-o acolo?SIGUR NU SPER sa nu blocati comentariul.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...