Rămâi conectat

Politică Administrație

Liviu Dragnea ar putea ajunge din nou pe mâna lui Kovesi. Parchetul European ar putea prelua dosarul Tel Drum

Unirea Ziarul

Publicat

în

Liviu Dragnea ar putea ajunge din nou pe mâna lui Kovesi. Parchetul European ar putea prelua dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea este terminat după ce Laura Codruța Kovesi a primit susținerea de a ocupa șefia Parchetului European. Puterea pe care o va avea fosta șefă a DNA poate însemna sfârșitul celui care a fost mare lider al PSD.

Liviu Dragnea este în tensiune maximă la Ravova. Puterea pe care Laura Codruța Koveși o va dobândi o dată cu obținerea funcției de procuror șef european ar putea însemna scoaterea definitivă din joc a fostului lider PSD.

Motivul este extrem de simplu: fosta șefă a DNA se va ocupa de la înălțimea funcției dobândite de dosarele cu mari fraude cu fonduri europene și/sau cu caracter transfrontalier.

Fraudele de peste 100.000 de euro intră în acest moment în atenția Parchetului European, dar și de cele care au prejudiciu mai mic dacă Camera permanentă competentă din cadrul EPPO va decide că poate fi preluat de Parchetul european.

Liviu Dragnea se află însă într-o situație gravă pentru el. EPPO ar putea prelua acum un dosar precum Tel Drum în care liderul PSD este acuzat de fraudă cu fonduri europene de 27 de milioane de euro. Deși nu are un caracter transfrontalier, cazul ar putea fi considerat ca reprezentând ”o amenințare gravă la adresa intereselor financiare ale Uniunii sau a reputației instituțiilor Uniunii și a încrederii cetățenilor Uniunii”.

srusa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea