Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO/FOTO: Super-show Gaşca Zurli la Alba Iulia! Energie, culoare şi multă veselie pentru toţi copiii în spectacolul „Zece Zurli”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima zi de AlbaFest 2017 a debutat la Alba Iulia cu un super-show pentru copii oferit de Gaşca Zurli! „Zece Zurli” a fost un spectacol special, cu sunet şi lumini la nivelul show-urilor internaţionale, marcând împlinirea celor 10 ani de Zurli în România şi dedicat atât celor mici cât şi celor mari.

Artişii au urcat pe scena din Piaţa Cetăţii puţin după ora 18.00, iar timp de o oră au oferit un spectacol unic care adus veselie şi zâmbete pe feţele sutelor de prichindei prezenţi la eveniment.

În această perioadă, Gaşca Zurli se află în cel mai mare turneu din istoria trupei, cu spectacolul „Zece Zurli”!

În acest spectacol au apărut toate personajele atât de iubite de copii. Şi, mai mult decât atât, show-ul a venit cu cântece şi personaje noi spre bucuria copiilor, părinţilor şi bunicilor care au fost de-a dreptul fascinaţi, trăind fiecare clipă din spectacol.

Fanii au avut şansa de a urca pe scenă alături de personajele iubite din Gaşca Zurli: Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zâna Bună, Vrăjimăturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli. Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, creatoarea acestui concept, a pregătit multe surprize pentru spectatori.

 Gașca Zurli, una dintre cele mai iubite trupe de teatru pentru copii din România, a oferit un spectacol magic al imaginației creat în același stil original Zurli: interactiv, plin de energie şi culoare, cântecele noi, antrenante, multă veselie și mesaje educative pe care copiii le rețin cu ușurință și chiar cu plăcere.

[nggallery id=4096]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea