Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| ZIUA ARMATEI ROMÂNIEI 2020, sărbătorită la Alba Iulia: Ceremonial militar religios și depuneri de coroane, la Cimitirul Eroilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Armatei Române este sărbătorită, în fiecare an, și la Alba Iulia. Manifestările dedicate acestei sărbători s-au desfășurat duminică, 25 octombrie cu începere de la ora 12.00.

Evenimentul a început la ora 12.00, cu intonarea Imnului Național, după care va urma slujba de pomenire a celor căzuţi pe câmpul de luptă pentru neam şi ţară, o alocuțiune a comandantului garnizoanei cu privire la semnificația Zilei Armatei României și o depunere de coroane de flori.

La eveniment participă câte 1-2 reprezentanți de la următoarele instituții astfel: Instituția Prefectului Județul Alba, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Arhiepiscopia Ortodoxă Română, Unitățile militare (M.Ap.N., M.A.I.) din garnizoana Alba Iulia, Direcția Județeană de Informații Alba, Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale, Cercul Militar Alba Iulia, Asociația Veteranilor de Război, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități, sucursala Alba, Asociația Cultul Eroilor, Fundația Alba Iulia 1918 pentru unititatea și integritatea românilor, partidele politice și reprezentanți mass-media.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea