Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Vizita premierului Nicolae Ciucă în Alba: Conferință de presă la sediul Instituției Prefectului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
LIVE VIDEO| Vizita premierului Nicolae Ciucă în Alba: Conferință de presă la sediul Instituției Prefectului

Astăzi, 12 mai, premierul Nicolae Ciucă s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Alba, la ora 14.30 susținând o conferință de presă la sediul Instituției Prefectului județului Alba.

Vizita prim-ministrului vizează agenți economici din două domenii importante pentru PIB-ul județului, participarea la un târg educațional, dar și prezența la o întâlnire de lucru cu membri ai PNL Alba, în cadrul unui Colegiu Director. În mod deosebit, Nicolae Ciucă se va întâlni și cu Arhiepiscopul Irineu al Alba Iuliei.

„Premierul Nicolae Ciucă a răspuns invitației noastre în aceeași manieră și cu aceleași obiective pentru care și alți membri ai guvernului au fost prezenți, recent, în județul Alba.

Din fericire, poate să se convingă, dacă mai era cazul, la fața locului că, aici, în Alba, dacă zicem că facem ceva, facem cum trebuie și cu rezultate. Iar scorul politic al PNL Alba se datorează celei mai sudate echipe de administratori, de primari, experienței lor și faptului că orice parlamentar sau om politic din Alba, prezent la București, rezolvă probleme pentru cei care-i plătesc să fie acolo. O să vadă, la cald, cum se spune, cum merg lucrurile și care sunt așteptările unor agenți economici reprezentativi pentru județ și va participa la un eveniment din sfera educației, pe care punem accent.

Suntem convinși și că domnia sa va confirma prin acțiuni concrete orice demers de a pune cât mai rapid în mișcare, prin mecanismele de finanțare europene sau guvernamentale, banii pentru obiectivele de investiții majore de pe raza județului”, au transmis reprezentanții PNL Alba.

Programul vizitei:

1. Transavia: 09.30 – 11.00 (Sântimbru)

2. Star Assembly (Mercedes): 11.30 – 13.00 (Sebeș)

3. Colegiul „Horea, Cloșca și Crișan” (Târgul ofertelor educaționale – promovarea învățământului tehnic dual): 13.30 – 14.00

4. Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia: 14.00–14.20

5. Conferință̆ de presă: 14.30 – 15.00 (Sediul Instituției Prefectului)

6. Colegiu Director lărgit PNL Alba: 15.30 – 17.00


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea