Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Va pleca Dana Nanu, consilier local al municipiului Alba Iulia, la un alt partid, după excluderea sa din PSD Alba Iulia? „Am un contract moral cu cetățenii care m-au votat”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Va pleca Dana Nanu, consilier local al municipiului Alba Iulia, la un alt partid, după excluderea sa din PSD Alba Iulia? „Am un contract moral cu cetățenii care m-au votat”

Aflată la o conferință de presă organizată în urma excluderii sale din PSD Alba Iulia, consilierul local Dana Nanu a oferit o serie de informații referitoare la viitorul său parcurs în politica locală.

Potrivit informațiilor transmise de Dana Nanu la acest eveniment, consilierul local nu își dorește să facă parte dintr-un alt partid și, de asemenea, își dorește să își continue mandatul de consilier local.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Nu am să mă duc la nici un alt partid. Îmi voi duce la final mandatul meu de consilier local și voi contesta decizia colegilor mei. Am un contract moral cu cetățenii care m-au votat.”, a subliniat Dana Nanu.

„În urma unui vot azi în CPJ PSD Alba, am fost exclusă din PSD Alba Iulia, motivația principală fiind neparticiparea la ședințele biroului municipal Alba Iulia unde nici nu eram membru.

Voi continua să cred în valorile social democrate, nu îmi este rușine de nimic din ceea ce am făcut, toată munca mea a fost în interesul cetățenilor care m-au votat.

Timpul va dovedi că PSD Alba Iulia nu înseamnă Călin Matieș și aștept ziua când PSD Alba Iulia și Alba vor avea lideri adevărați, care să strângă în jurul lor, nu să dezbine, care să se poată ridica cu demnitate la nivelul funcțiilor pe care le vor deține.

Vremea circului a trecut, mai devreme sau mai tarziu își vor da seama toți albaiulienii de asta”, a scris consilierul local Dana Nanu, ieri, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea